2777
2789
عنوان

توروخدابیایددارم میمیرم

563 بازدید | 45 پست

عفونت قارچی دارم یه دوره دکتررفتم بی فایده بودچیکارکنم دیگ خسته شدم ۷روزماه ک پریودم ۲۳روزشم ازم قارچ میریزه ازشوهرم خجالت میکشم تازه  چکارکنم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی خانم ها مستعد عفونتن...برای کنترل و پیشگیری باید بیشتر رعایت کنن..

مثلا من دستام اگزما دارن اگر مثل بقیه عادی زندگی کنم دستام همش زخم و زیلی و قرمز ومتورم یا خشک خشکن اگه رعایت کنم اصصصلا دست به مواد شوینده نزنم اصصلا دست به بعضی مواد غذایی موقع آشپزی نزنم و حتی پلاستیک و..خب دستام خیلی بهتر میشن..حتی گوشی هم دست میگرفتم به پلاستیک قاب گوشی هم دستم حساس بود..

شما هم خیلی باید رعایت کنی اون رعایت هایی که دکتر میگه خیلی موثرتر و مهم تر از دارو هاست اگه توصیه ای درباره لباس زیر داره درباره نحوه شست و شو حتما رعایت کن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
فک کنم عفونت قارچی درمانش ساده تره یه پماد داخلی میدن زود خوب میشه همونو زدی؟

اره دکتربرام پمادنوشت واژینال باچندتاقرص خوراکی ویه قرص واژینال ولی بعدپریودیم دوباره اوت کردخسته شدم دیگ

بعضی خانم ها مستعد عفونتن...برای کنترل و پیشگیری باید بیشتر رعایت کنن..مثلا من دستام اگزما دارن اگر ...

بخدارعایت میکنم لباس زیراصلااستفاده نمیکنم شلوارازاد...بادستمال خشک کردن ولی عفونت برمیگرده خیلیامیگن بعددوره درمان برمیگرده نمیدونم چجورازبین ببرمش یروزسالم نیستم 

با دکترت مشورت کن.بعد از داروخانه بگیر.طریقه استفادش هم بهت میگه

دیگ امیدی ب دکترندارم رفتم دکترگفت عفونت شدیددداری والتهاب کلی دارودادولی فقط وقتی میخوروم خوب بودم. بعدش بازشروشد

با دکترت مشورت کن.بعد از داروخانه بگیر.طریقه استفادش هم بهت میگه

مرسی عزیزم الان ب حدددی میسوزع ک نمیتونم‌بخوابم‌گلاب بروت‌مث کسی ک‌ بالامیارع  میرم دس شویی و...

شاید به نوار حساسیت داشتی که عود کرده از نوار مشبک استفاده نکن اصلا

نوار ساده ..بعضیا روش پارچه نخی میندازن

پد پارچه ای رو هم میتونی امتحان کنی

پرسا پد اینترنتی همه مدلی میفروشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بخدارعایت میکنم لباس زیراصلااستفاده نمیکنم شلوارازاد...بادستمال خشک کردن ولی عفونت برمیگرده خیلیامیگ ...

من یمدت با نواربهداشتی عفونت میگرفتم دیگ سری بعدش پارچه شستم ضدعفونی کردم استفاده کردم دیگ هیچیم نشد البته پارچه ها نشوری ک باز استفاده کنی بندازشون دور مث نوار بهداشتی و قرص لاکتوفم هم حتماااا بخور یه مکمل  برا واڗن هس تعادل رحم انجام میده و محیط رو برا رشد میکروب انگار از بین میبره

شاید به نوار حساسیت داشتی که عود کرده از نوار مشبک استفاده نکن اصلانوار ساده ..بعضیا روش پارچه نخی م ...

نوارم عوض کردم عزیزم یچیزم هست ازبعدراب... بدترشده ینی دیگ‌نمیشع راب... هم داشت دادم دق میکنم😭

دیگ امیدی ب دکترندارم رفتم دکترگفت عفونت شدیددداری والتهاب کلی دارودادولی فقط وقتی میخوروم خوب بودم. ...

مصرف زیاد انتی بیوتیک وپماد خودش تعادل رحم بهم میزنه وبدنو ضعیف میکنه و باعث رشدبیشتر میکروب میشه