2777
2789
منکه همچین چیزیو باور نمیکنم پس اون مادر نبوده چون ی مادر هر کاری میکنه که فقط ی ثانیه بچه اشو شده ب ...

نمیدونم اماچندسال پیش دخترعمم تعریف کردکه نوهای همسایشون منظورهم محلی

که عمه ومادربزرگشون،این دوتادختروبزرگ کردن یکیشم ازدواج کرده بود مادرشون سالهاپیش،جداشده بود رفته بود دنبال زندگیش بابای بچهاشو عمش خیلی آزارش دادن این جونشو ورداشت رفت باتنفرازینا

(واقعا شوهرش نرمال نبودهنوزم نیست)

بعدمادربزرگه میمیره،چی میشه،خلاصه یکی مادر رومیاره خب؟ دختر دومش اصن،مادره یاش نبود رفت قایم شد نخاست ببینه دعوامیکرد که نمیخام ببینمش،تاحالاکجابود چرا نمیومد؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خب میتونن نخونن چه مرضیه ؟

حالا شاید از روی کنجاوی بخونن نمیشه جلوی چشمای اینهمه ادم گرفت یا بگیم نیاین اون باید ادم درستی باشه از اول بگه داستان تخیلیه 😐

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اماچندسال پیش دخترعمم تعریف کردکه نوهای همسایشون منظورهم محلیکه عمه ومادربزرگشون،این دوتادخت ...

اینکه نتوانسته بچشو ببینه طبیعیه ولی اینکه بچشو دیده و از دور اینجور قضاوتش کرده نرمال نیست عزیزم

وقتی کسی تاپیک میزنه خب قطعا میخونن بعد براش ناراحت میشن و ...بعد میبینن حرفاش تناقض داره و ... خب ش ...

خب نه زن های باردار زو میگم وقتی می‌دونن باردارن و ته تاپیک ناراحتی و ناراحت میشن خب نخونن چه کاریه ام اینکه اسی راست می‌گفت یا دروغ برام مهم نبود میخواستم ببینم تهش چی میشه 

اینکه نتوانسته بچشو ببینه طبیعیه ولی اینکه بچشو دیده و از دور اینجور قضاوتش کرده نرمال نیست عزیزم

چی بگم،، 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

چرا اتفاقا نرماله چون تو دهن اسی پسزشم یکی شده عین شوهر دومش یعنی برادر شوهرش یک آدم عوضی کتک بزن متعصب

خب نه زن های باردار زو میگم وقتی می‌دونن باردارن و ته تاپیک ناراحتی و ناراحت میشن خب نخونن چه کاریه ...

خب از کجا باید بدونن ته تاپیک ناراحته یا نه اخه؟؟؟؟

ضمنا آخه ته نداشت که 

در آخر فقط گفته بود ناراحتم که بچم شبیه اونا شده و شبیه من نشده توی رفتار و مذهب و ... و یه آدم مذهبی نمای هیولا شده

نخیر چه ربطی داره بچه یعنی به عموهاش نمیره؟خواهر من. کپی مادربزرگ پدریمه یعنی مادربزرگم مادرشه ؟

شما کامل نگفتی من این برداشتو‌ کردم ک تاپیکشم‌ پربازدید‌ شده چرا گارد میگیری

خب از کجا باید بدونن ته تاپیک ناراحته یا نه اخه؟؟؟؟ضمنا آخه ته نداشت که در آخر فقط گفته بود ناراحتم ...

خب راستم گفته البته طبیعیه چون تو دست اونا بزرگ شده عین اونا میشه 

چرا اتفاقا نرماله چون تو دهن اسی پسزشم یکی شده عین شوهر دومش یعنی برادر شوهرش یک آدم عوضی کتک بزن مت ...

😐

شما که میگی تاپیکو نخوندی پس چطوری دقیق عین خود استارتر حرف زدی؟؟؟🤔

ضمنا گیرم بچه اینجوری شده باشه 

یعنی آدم از بچش متنفر میشه؟؟؟؟

آدم بچش آدم هم بکشه بغیده ازش متنفر بشه

😐شما که میگی تاپیکو نخوندی پس چطوری دقیق عین خود استارتر حرف زدی؟؟؟🤔ضمنا گیرم بچه اینجوری شده باشه ...

خوندم فقط از اونجایی که گفت سمت پسزم نرفتم نتونستم بخونم و اینکه آدم بعضی موقع ها آنقدر خاطرات بد تو ذهنش مرور میشه که کارهای باور نکردنی می‌کنه 

کسی از عموهه دفاع نکرد به نظرم فقط برای همه عجیب بود چطور یه مادر بعد ۱۸ سال که بچشو دیده بهش میگه ه ...

چرا دفاع هم کردن و گفتن اسی اینا رو داره مینویسه که به نظامیا و مذهبیا توهین کنه. میگفت بچه‌م مثل عموش شده، میگفتن چه خوب مثل تو نشده! فقط چون اسیگفت مذهبی نیستم‌. یعنی مردی که با گروگان گرفتن دو تا بچه، به‌زور زن سابق برادرشو به عقد خودش درآورده، فقط چون مذهبی بوده، آدم خوبی بوده و خوبه بچه شبیهش شده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
یعنی شما می‌فرمایید مذهبی هایی وجود ندارن که بخاطر یک رژ لب یا یک تار مو و...زنشون یا خاهزشون زو کتک ...

میگفت نمیذاشتن توی خانواده‌شون دخترها بیشتر از راهنمایی درس بخونن.

باز هم بعضی از بچه‌های مذهبی میگفتن چه خوب پسرت مثل اونا تربیت شده!!!

نه منظورم این نیستاولا اینهایی که شما میگید مذهبی نیستن مذهبی نما هستن، یه مذهبی واقعی دست روی کسی ب ...

ببین عزیزم منم مذهبی هستم. حالا چه بخوایم اون نما رو ته مذهبی بذاریم و چه نذاریم، عموی بچه‌های اون خانم مذهبی بوده و همهٔ اون کارهای بد رو میکرده. خب ما میگیم درسته، مذهبی‌نما. ولی توی همون تاپیک کلی آدم به اسی حمله کردن و از تربیت عموهه و اینکه اسی میگفت پسرش عقایدش مثل عموهه شده دفاع کردن. خب اینا اسمشون چیه؟ اینا هم مذهبی‌نما هستن یا مذهبی؟ 

تاپیک رو هم به هم زدن و آخرش تعطیل شد. چقدر این مذهبی‌نماها زیادن پس.