سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚
صیاد چند؟ نزدیک بلوار وکیل آباد باشی آره مترو هم هست.البته من ایستگاههای یادم رفته
مترو تا برق میبره و بعدش کمی پیاده روی تا حرم داره.نمیدونم سر صیاد مترو داره یا نه یادم رفته.بی آر تی فکر نکنم ولی اتوبوس حالا یک یا دو مسیر به حرم قطعا میخوره
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
۱،۳ یا۶،۷ اتفاقا میخاییم بریم خونه دخترعموم تو وکیل اباد پس اون موقع نزدیک میگی؟
اره .
نرم افزار نشان نصب کنی بهت میگه سوار چه خطی بشی
مبدا و مقصد مشخص کن بزن رو اتوبوس اوکی میشه.