2777
2789
عنوان

جان عزیزتون گزارش نزنین

839 بازدید | 60 پست

خودم تو اتاقم قلبم تو هال

حس میکنم قفسه سینم میکشنه قلبم بیاد بیرون

تیر میکشه تپش داره

سوال میپرسم نظر بدین

من مامانم تو زندگی بشدت سختی کشیده خیلی زیاد طلا فروخته برا زندگی برادرشوهر دسته چک داده دست بابام عموم کتک خورده تحقیر شده بیپولی شدید کشیده...

خیلی زجر طوری که نمیتونیم تصور کنین

۱۱ ساله خیانت میکنه هی سکوت کردم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

خب

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هی حرف زدم نکن زشته بیا طلاق بگیر منو خواهرمم باهات میاییم مامان خرتم نکن

گوش نکرد خیانتش با ۵ـ۶ نفر بود اخرسر شد سک.س

من مجبور شدم به بابام گفتم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بازم سکوت کن

هم به شما ربطی نداره

هم اینکه اوضاع رو بدتر می کنی . چه بسا مادرت شک کرده یا میدونه

سعی کن کنجکاوی نکنی تا کمتر اذیت بشی

به قولی مثل کبک سرت رو بکن تو برف

از اذر تا فروردین ۴ـ۵ بار بخشید ولی مامان بازم تکرار

به پاش افتادم طلاقش نده برگرده

الان مامانم برگشته بازم خیانتتتتتت شبانه روزی فرهنگیم هست مثلااااا

بنظرتون بگم بابا طلاقش بده؟داریم رسوا میشیم

رسوایی بدرک من دارم دق میکنممممم

بازم سکوت کنهم به شما ربطی ندارههم اینکه اوضاع رو بدتر می کنی . چه بسا مادرت شک کرده یا میدونهسعی کن ...

خود مادرش خیانت میکنه

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
بازم سکوت کنهم به شما ربطی ندارههم اینکه اوضاع رو بدتر می کنی . چه بسا مادرت شک کرده یا میدونهسعی کن ...

اها

بعد شهرستان کوچیک 

پدرمادرم سرشناسن

با انگشت نشونم بدن بگن دختر همون جندس

خواهر عاقلانه نظر بده مگه میشه سکوت کرد 

همه اونایی که خیانت میکنن به ی نفر راضی نیستن..می‌بینی با ۵و۶ نفر حداقل بوده..چون انگار هرچی جلوتر م ...

بنظرت با زندگی سخت حق داشته خیانت کنه؟

نامردی نیس طلاق بگیرن منو خواهرم با بابا بمونیم؟

چرا انتظار دارن خفه شم

نه سکوت حق تو نیست 

مادرت اجازه نداره ب خاطر خودش دلش هوسش 

با ابرو واینده شمابازی کنه

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم