2777
2789
عنوان

نابینایی برای من خیلی سخت شده خواهش میکنم دعا کنین بینا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19815 بازدید | 520 پست
منظورتون اینه که باید بیشتر ببینید رو فعال کنیم؟ چون همینطوری برای من فقط سه تا نشون میده.

اره اونو بزنی بقیه تاپیک ها دیده میشن

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام دوست عزیز 

اگر آرزوی بینایی در دلتون دارین،ان شاء الله اجابت میشه و خداوند معجزشو توی زندگیتون نمایان می‌کنه.به دعای ائمه و امام زمان عج و خصوصا حضرت زهرا س 

برای خدایی که همه انسانها و موجودات رو خلق کرده،این مسأله کاری نداره.

خدا به همه و به شما سلامتی و تندرستی و بی نیازی عطا کنه ان شاءالله. دعا گوی شما هستیم.التماس دعا 🌷 🤲 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌺هر کس اسم «الشَّکور»  را چهل مرتبه بر آبی بخواند و چشم دردناک با آن آب شسته شود، شفا می یابد.

🌺زياد گفتن  اسم مبارك «یا سمیع و یا بصیر» در دعا باعث استجابت آن دعا مي شود.

🌺ذكر ((السَّميع)) به جهت سنگيني گوش بسيار نافع است.

🌺ذكر ((البصير)) براي رفع شب كوري ودرد چشم وبينا شدن در امور دنيا بسيار مفيد است، واگر بعد ازهر نمازي (302) نوبت بخواند مقاصد او بي سعي حاصل ميشود.

« سلامتی چشم و تقویت چشم ضعیف »

🌼 آیه الکرسی:

برای سلامتی چشم، بعد از نمازها، آیة‌الکرسی خوانده شود؛ و پس از خواندن آن، دست‌ها بر روی چشم‌ها گذاشته و بگوید: 

«أَللهُم احْفَظْ حَدَقَتَیَّ بِحَقّ حَدَقَتِیّ عَلِیّ بْنِ أَبِی طالِبٍ، أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ علیه‌السلام؛ 

خدایا، به حق دو حدقۀ چشم حضرت علی‌بن‌ابی‌طالب، امیر مؤمنان علیه‌السلام، دو حدقۀ چشم مرا حفظ کن

🌼آیه ۳۵ سوره نور

🌼هر که قرآن را از روی صفحات قرآن بخواند، از چشم خود بهره برد؛

🌼هرکه هر روز بگوید:

﴿فَجَعَلْنٰاهُ سَمِیعاً بَصِیراً﴾

؛ پس او را شنوا و بینا قرار دادیم»،

چشمانش از آفات و بیماری‌ها سالم خواهد بود.

🌼قرائت سوره انفطار برای چشم، دید آن را قوی می کند و دردهای چشمی را برطرف می کند.

🌼کتاب هدیه احمدیه:

جهت زیادتی نور چشم بعد از نماز دست ها را روی چشم نهاده، سه مرتبه می گویی:

«اُعيذُ نُورَ بَصَري بِنورِ اللهِ الْذي لا يُطفَاءُ ؛

پناه میدهم نور چشمم را به نور خدا که خاموش شدنی نیست »

🌼حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: چون کسی را درد چشم باشد یا در بینایی او ضعفی باشد در اول ماه چون هلال ماه را ببیند دست بر چشم خود بنهد و سوره فاتحه را 10 بار با نیت خالص و توجه به معنی آن بخواند و در آخر سوره مبارکه «توحید» را 3بار بخواند بعد از آن 7بار بگوید: «یا ربِّ قَوِّ بَصَری»

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

🌼برای رفع تاری دید از پیامبر ص نقل شده اگر کسی به درد چشم مبتلا شد، زمانی که هلال را در اول ماه می‌بیند دست روی چشم گذاشته و ده مرتبه سوره‌ی حمد را تلاوت کند، به طوری که اول آن نام بیمار را بگوید و آخر آن علاوه بر سوره‌های حمد و توحید، دعای سریع الاجابه چشم درد زیر را بخواند:

شِفاءٌ مِنْ کُلِّ داءٍ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ

پس پنج بار بگوید یا رب بعد از آن بگوید :

قَوِّ بَصَری اَللّهُمَّ اشْفِ اَنْتَ الشّافی

اَللّهُمَّ اکْفِ اَنْتَ الْکافی اَللّهُمَّ عافِ اَنْتَ الْمُعافی

عزیزم آفرین ک امیدواری خیلی اتفاقات خوبی در زمینه درمان نابینایی داره میفته ‌. انشاالله بزودی  روی انسان هم تست میشه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
عزیزم آفرین ک امیدواری خیلی اتفاقات خوبی در زمینه درمان نابینایی داره میفته ‌. انشاالله بزودی روی ا ...

نه مال من اینایی که گفتین نیست اصلا اسمش رو هم نشنیدم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
🌼برای رفع تاری دید از پیامبر ص نقل شده اگر کسی به درد چشم مبتلا شد، زمانی که هلال را در اول ماه می‌ ...

عالی بود خدا خیرتون بده. البته من که نابینای مطلق هستم هم برام جواب میده؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال به زودی بیناییتو به دست بیاری گلم

@اعتصامی‍ خواهر گلم با دل پاکت برای استارتر دعا کن لطفا تو‌کربلا دورت بگردم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

زهرا جان عزیزدلم چقدر دلم گرفت این تایپکو ازت دیدم.

حنانه ام دوست قشنگم.

زهرا از لحاظ پزشکی هم پیگیر باش خدارو چی دیدی شاید درمانش پیدا شد چون از اول بینا بودی حتما کاری میشه کرد برای بدست اوردن بیناییت.

الان تکنولوژی پزشکی خیلی پیشرفت کرده راهی هست کم نیار خیلیا بودن از لحاظ پزشکی تونستن بینایو بدست بیارن.

توکلت بخدا باشه نا امید نشو هرگز! 

🎀

انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال به زودی بیناییتو به دست بیاری گلم@اعتصامی‍ خواهر گلم با دل پاکت برای ...

خیلی تشکر میکنم خدا خیرتون بده.