2777
2789
عنوان

با این همه نفرت چیکار کنم

193 بازدید | 13 پست

یه نفر ظلم بزرگی در حقم کرده، همه ی وجودم پر از نفرته

هیچ کاری هم نمیتونم بکنم، یعنی نمیتونم انتقام بگیرم

دلم میخواد کباب شدن جیگرشو ببینم دلم میخواد نابودیشو ببینم ، به نظرتون چیکار کنم آروم بشم چیکار کنم این نفرتو از قلبم بیرون کنم چون اون طرف هیچیش نمیشه فقط منم که در عذابم😞

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

منم تصمیم گرفتم بعد اینکه سرک خلوت تر شد و زندگیم به روال عادی برگشت بکشمش

بخدا جدی میگم شوخی نیست

اگه عمری باسه قطعا یه روز میکشمش بعد میمیرم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
منم تصمیم گرفتم بعد اینکه سرک خلوت تر شد و زندگیم به روال عادی برگشت بکشمشبخدا جدی میگم شوخی نیستاگه ...

طرف من اون قدر بی ارزشه که لیاقت نداره دستم به خون آغشته بشه

گاهی به سرم میزنه چند نفر اجیر کنم چنان بزننش صدای خر بده ملعون

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به کارما اعتقاد داری؟ یا عدالت خدا؟؟

گاهی میگم خدایا من جز تو هیچکسو ندارم انتقام منو ازش بگیر

یکم بگذره عادی میشه منم خیلی دلم میخواست یه بلایی سر یکی بیارم حتی بکشمش ولی ایشون خارج از کشور و بلایی هم سرشون نمیومد من دیگه ول کردم وای هنوز ک هنوزه مشکل جدی ای براش پیش نیومده 

امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤
گاهی میگم خدایا من جز تو هیچکسو ندارم انتقام منو ازش بگیر

مطمینم میگیره 

شاید دیر بشه شاید خیلی دیر بشه ولی یجوری تو خودش یا به اطرافیانش جوری اون رنج رو مییچشونه که خودتم تعجب میکنی

یکم بگذره عادی میشه منم خیلی دلم میخواست یه بلایی سر یکی بیارم حتی بکشمش ولی ایشون خارج از کشور و بل ...

وای من هر روز به خاطر ظلم این آدم دارم عذاب میکشم برای همون عادی نمیشه متاسفانه

برای من همین اتفاق افتاد 

یک نفر با خبرچینی زندگیمو خراب کرد هنوزم مثِل قبل نشد کیفیت زندگیم 

ولی سال بعدش به طرز عجیب و غیرقابل باوری از طرف شوهرش زندگیش تموم شد و شوهره گذاشت رفت با زن صیغه ای..! 

بلایی که سر خودش اومد هزار بار بدتر و تلختر از اتفاقی بود ک برای من پیش اورد

مطمینم میگیره شاید دیر بشه شاید خیلی دیر بشه ولی یجوری تو خودش یا به اطرافیانش جوری اون رنج رو مییچش ...

چه فایده الان بگیره که دلم خنک بشه بگم خدایا شکرت ، چند سال بعد به دردم نمیخوره

برای من همین اتفاق افتاد یک نفر با خبرچینی زندگیمو خراب کرد هنوزم مثِل قبل نشد کیفیت زندگیم ولی سال ...

دلت خنک شد؟ میدونی من حس میکنم هزار بار هم بمیره دل من خنک نمیشه

نمیتونستی قانونی اقدام کنی؟؟

نه حتی قانون هم نمیتونه حق منو بگیره کاش جایی تو دنیا بود برای شکایت کاش میشد از همه ی ظالمها شکایت کرد