2777
2789
عنوان

بابام همش بهم فشار میاره😭

266 بازدید | 12 پست

میگه تو تلاش نکردی ابرومونو میبری تو فامیل دشمن شادمون میکنی😅

درصورتی که رتبم بدم نشده فقط احتمال پزشکی آوردنم چهل درصده مشاور گفت

من واقعا از راهنمایی همش رو درس بودم سال دوازدهم روزی دوازده ساعت درس می‌خوندم وزنم شده بود ۴۵کیلو اینارو نمیبینه و تلاشامو هیچی می‌کنه واقعا اذیت کننده ست از روزی که انتخاب رشته شروع شد همش داره اینجور حرفا میزنه خسته شدم به معنای حقیقی ،من امیدمو از دست ندادم هیچوقت  هنوزم جواب ها نیومده ولی این حرفای پدرم عین تیر میمونه قلبم تیکه تیکه شد از دستش😭🥲

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله قبول میشی خانواده ایرانی همینهمیشه راهنماییم کنی؟

اره حتماً 

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

از چ کتبایی استفاده کردیچند ساعت خوندیاستادات کیا بودن

آی کیو جامع و سه سطحی برای ریاضی ک خیلی راضی بودم

شیمی خیلی سبز ولی راضی نبودم مبتکران و پیشنهاد میدم

زیست خیلی سبز و س سطحی  ولی پایه ای

فیزیک هم میکرو و س سطحی  عالی بود

استادامم شهر خودمون 

فقط فیزیک با یحیوی بودم

اشکال نداره،این حرفا و این نا امیدی ها میگذره

و همین حرفا باعث میشه که برای اینکه دیگه انرژی منفی نگیری تماش تلاشت رو بکنی و خودت رو قوی کنی

چند سال دیگه که موفق میشی و برای خودت به یه جایی میرسی و میشی مایه افتخار

میای به پدرت میگی که دیدی من شدم مایه سربلندی و سرافرازی

فقط پزشکی میخواد؟واقعا این خانواده ها ناشکرن

ببین حاضره برم زابل پزشکی بخونم اما پرستاری شهر خودمون نه🙂

اشکال نداره،این حرفا و این نا امیدی ها میگذرهو همین حرفا باعث میشه که برای اینکه دیگه انرژی منفی نگی ...

ممنون ازت وایب خوبی گرفتم♥️