2777
2789
عنوان

توضیح نده

100 بازدید | 16 پست

توضیح ندین!بحث نکنین!رها کنید!

میدونید چرا؟

اولش از رفتن آدما میترسی،حاضری  هرکاری کنی تا راضیشون کنی تا کنارت بمونن فرقیم نمیکنه حق با اون باشه یا شما چون از تنهایی میترسی اونام اولش باهات دوستانه رفتار میکنن چون فقط میخوان بشناسنت؛بخاطر کنجکاوی خودشون تورو وارد داستانایی میکنن، وقتی اهمیتتو از دست دادی رهات میکنن،این اتفاق باعث میشه یکم که بزرگتر شدی از یه جایی به بعد دیگه حوصله نداری به آدما بفهمونی اونجور که فکر میکنن نیست،دیگه دنبال روابط بی سروته نمیگردی،توضیح نمیدی،واکنش نشون نمیدی!این نشون میده که چقدر بزرگ شدی!

پس رها کنید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااااااااااا اما همه مثل هم نیستن ولی  به عقیده من ادما دنبال این میگردن که فقط تورو مقصر جلوه بدن و خودشونو خوبه نشون بدن بعدشم که ناراحتت میکنن میگن مقصر خودت بودی و من مقصر هیچی نیستم

موافقم!ایناروبزاریم کنار تازه منت خیانت نکردنم سرت میزارن

منت خیانت نکردن وتوی رابطه سر هم میزارن؟! واقعا به کجا داریم میریم؟بنظر منت خیانت نکردن رو توی رابطه نباید سرهمدیگه گذاشت اولین معیار آدم بودن همینه یعنی باید اولین معیارت واسه خیانت نکردن شرافت و انسانیت خود طرف باشه نه صرفا بخاطر علاقه به یکی

تازه وقتیم وعده میدن عمل میکنن کلی پرتوقعن و کلی منت سرت میزارن که آره من این کارو کردم فقط بخاطر تو ...

اگرم کاری کرده باشن بخاطرخودشون و پیشرفت خودشون بوده نه واسه ی ما دیگه رابطه های الان رابطه نیست قولای دروغ حرفای پوچ وعده های پوشالی 

تقریبا میشه گفت هرچقدر بحث کنی و توضیح بدی فقط خودتو کوچیک میکنی چون آدما فقط میخوان حق به خودشون بد ...

آدما بازیگرای خوبین وقتی باهاشون خوبی و به خواسته ها و نیازهاشون عمل میکنی بهت میگن خیلی خوبی ولی  در مقابل یکبار حال نداشته باشی بهت توجه نمیکنن و بهت میگن ادم بدی شدی به خواسته های تو اهمیت نمیدن نیازاتو نمیبینن واقعا این متن حق بود باید رها کرد!!!!

اگرم کاری کرده باشن بخاطرخودشون و پیشرفت خودشون بوده نه واسه ی ما دیگه رابطه های الان رابطه نیست قول ...

یکی بیاد بهمون بگه سلام خوبی و یکم بهمون محبت کنه فکر میکنیم تمام درب های آسمون باز شدن و این از آسمون افتاده وسط زندگیمون و بااین همه چی خوبه و بدون این نمیتونیم زندگی کنیم این منطق تمام ماست تمام ما!!!

یکی بیاد بهمون بگه سلام خوبی و یکم بهمون محبت کنه فکر میکنیم تمام درب های آسمون باز شدن و این از آسم ...

هرکسی هرکاری کرد شانس داشت به همه چیم رسید ولی ما هنوز داریم سرجامون درجا میزنیم حس میکنم ما باختیم اونا بردن 

آدما بازیگرای خوبین وقتی باهاشون خوبی و به خواسته ها و نیازهاشون عمل میکنی بهت میگن خیلی خوبی ولی د ...

درسته بازیگرای خوبین ولی مامیتونیم کارگردان های خوبی باشیم میتونیم گاهیم بد باشیم درسته هرکسی از هر طریقی اومد یه ضربه زد و رفت ولی کارما جوابشونو میده مطمئن باش عزیزم  

درسته بازیگرای خوبین ولی مامیتونیم کارگردان های خوبی باشیم میتونیم گاهیم بد باشیم درسته هرکسی از هر ...

حس میکنم زمانی ما کارگردان میشیم که خیلی تجربه کسب کرده باشیم و کلی از عمرمون گذشته باشه و اون آدماییکه بهمون بد کرده باشن واسمون خاطره شده باشن زمانی یه فیلم تکمیل میشه فقط ما میتونیم تماشاشون کنیم حس میکنم زمانی که وقتش برسه همه تقاص پس بدن اون موقعه خیلی دیرشده باشه شایدم ما اونارو بخشیده باشیم