2777
2789
عنوان

انقال فایل از word لب تاپ به گوشی

1309 بازدید | 9 پست

سلام،من دو تا سوال داشتم 

یکی اینکه چه جوری فایلی که word است را تبدیل به pdfکنم و بفرستم برای گوشی و اینکه چرا وقتی فایل را از لپ تاپ به گوشی منتقل میکنم font اش به هم ریخته میشه؟در حالی که تو لب تاپ مرتبه 

ممنون میشم اگر کسی بلده کمک کنه🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وارد سربرگ file شو save as بزن و اون پایین pdf انتخاب کن

Save بزن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

سمت چپ بالا رو گزینه save as کلیک و بعد توی کادری که باز میشه اون منوی پایین رو باز و pdf رو پیدا و انتخاب کن. بعد تائیدو بزن.

با کابل یا تلگرام یا بلوتوث یا... ارسال کن به گوشی.

بهم میریزه چون فونت خاصی داره که تو گوشیت نیست یا ورژن آفیس گوشیت قدیمیتره. Pdf کنی دیگه بهم نمیریزه. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلی ممنون بعد اینکه چرا وقتی به گوشی منتقل میکنم font هم ریخته میشه؟

ورد همینجوره تو گوشی فونتاش بهم میریزه مگه اینکه همون pdf کنی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE