2777
2789

اینه که خودشو ازش دریغ کنه و بهش محبت نکنه 

و منی که خیلی وقته که دارم از این درد میمیرم

توروخدا اگه نمی‌تونید از لحاظ روانی بچه رو تامین کنید بچه نیارید.

😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر نفسی ک میکشم یادم میاد از بابام متنفرم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بدترین درد مقایسست

و منی که همیشه خدا با دختر خالم مقایسه میشدم همیییشه خدا 

از نظر تحصیلی الان اون از من بالاتره 

از نظر ازدواج من 

و نظر موقعیت اجتماعی من 

ولی مگع من یادم میره حرفای مامانم رو 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
و منی که همیشه خدا با دختر خالم مقایسه میشدم همیییشه خدا از نظر تحصیلی الان اون از من بالاتره از نظر ...

نگو تروخدا از دست مامانا

منم یدونه دختر خاله سمیشو دارم 

فعلا که اون جلو تره منتظرم ببینم منم جلو نمیزنم بالاخره یا نه😂😐

تحصیلات دختر خالت چیه مگه؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

سعی کن واسه بچت جبران  کنی نه اینکه هر چی خواست د. اختیارش بذاری محبت و روان سالم رو بهش بده . اونقدر از مهربانی و زیبایی و نکات مثبتش بگو که اعتماد به نفس قوی داشته باشه . من خاطرم نمیاد از زبان والدینم شنیده باشم دختر خوب من یا قشنگم یا ....در حالی که اصلا زشت نیستم ولی در دوران کودکی و نوجوانی احساس می‌کردم جذاب و زیبا نیستم مخصوصا وقتی با خواهرم مقایسه میشدم