2777
2789
عنوان

بالاخره آش رشته درست کردم 😍😍با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 74 پست
اسی عین خواهرم میمونه. همیشه میبینمش تو نظراتی که من میذارم و لطف میکنه و گوش میده و دعاگوش هستم

زود پس زدی😔😔😔😔دلتم بخواد،،،وای اسی مجردی عشقه

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
ای جان😍😍😍بهروز چه هم زبونای خوبی دارهبیخود نیست که عاشقتونم❤😘

فدات شممم😌😌😌

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین عالیه هوس کرذم تو روز ازادم بخورم حتما

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

فدات شممم😌😌😌

زنده باشی😘

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

زود پس زدی😔😔😔😔دلتم بخواد،،،وای اسی مجردی عشقه

متاهلم بیشتر تاپیک های مذهبی میام و پاسخگو هستم ولی آشپزی هم چون علاقه دارم میام و یه نظری میدم به عنوان زنگ تفریح 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اسی عین خواهرم میمونه. همیشه میبینمش تو نظراتی که من میذارم و لطف میکنه و گوش میده و دعاگوش هستم

من خواستم فقط شوخی کنم ،وگرنه قصدوغرضی نداشتم ،پوزش🌸

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
زنده باشین الهی

پاینده و عاقبت بخیر باشید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من خواستم فقط شوخی کنم ،وگرنه قصدوغرضی نداشتم ،پوزش🌸

خواهش میکنم 

انشاالله خوشبختی و عاقبت بخیری همه دخترای سرزمین