2777
2789

منم دوسدارم انجام بدم ولی تا حالا نکردم احساس میکنم دور چشمام داره چروک میشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشونی برند مصپورت 500 تومن. 27سالمه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

کل پیشونی و کنار چشم که بهش میگن خطوط پنجه کلاغی 

یه جلسه برا تزریق و دو هفته بعدش ترمیم 

والا هر جایی یه قیمت میدن 😅😅😅جایی که من میرم دیسپورت که خارجی هست میگه 3800 

مصپورت ایرانی 1600 

دیستون ایرانی 1300 ولی کلا دیدم بعضی جاها 700-800 هم هست 

من مصپورت میزنم 

آره خیلی راضیم کلا بهش عادت کردم دیگه 

راضی بودین ؟

اره خیلی خدا رو شکر راضیم

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

من خط لبخندم افتاده خیلی ناراحتم براش

خط لبخند باید فیلر بزنی اصلا بوتاکس نزن 

من یکشنبه همین هفته برا خط لبخندم یک سی سی فیلر برند رووفیل زدم 4500 

قیمت کمتر هم داشت از 2300 قیمت داشت تا 11 میلیون 

نتیجه رو قشنگ دیدین بعد تزریق ؟

نه تا دو هفته بعد کامل نتیجه میگیری و حدود چهار پنج ماه ماندگاری داره

نتیجه رو قشنگ دیدین بعد تزریق ؟

آره من تا میزنم همون تو مطب دکتر دیگه نمیتونم اخم کنم 😅😅ولی بستگی به بدنت داره برا بعضیا از 7-8 روز بعد شروع می‌کنه اثر کردن 

برا همین میگن دو هفته بعدش بیاین ترمیم ...چون هر بدنی فرق می‌کنه چند روز طول بکشه که اثر کنه