2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک نکنم 

اون وقت تمام اسم های مذهبی باید اینطوری باشه

زهرا حسین زینب مهدی معصومه و ...

تلقین نکن عزیزم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

وایییی ازهههه من دوستم زینب یعنی هرچی بدبختی تو دنیاس برای ایناس

یکی هم دوست مامانم هست اونم بنده خدا همش ناله می‌کنه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اقا ماام. ی فامیل داریم اینطوره😐میگ مث حضرت زینب سختی میکشیم 😐

اسم ک تاثیر داره خب 

ولی نمیدونم چی بگم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

شاید بخاطر سختی خانم زینب برامون یه نوع ملکه ذهنی شده وگرنه من کلی آدم دوربرم هستن که اسمشون زینب نیست ولی بلا نمونده که سرشون نیومده باشه

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

وقتی ۹ سالم بود متوجه این قضیه شدم که زینب ها زیاد سختی میکشن چون تو دوستام دیده بودم حتی ب مامانم میگفتم مامااان چرا هرکی اسمش زینبه یه مشکل بزرگی داره فک کن من بچه متوجه این موضوع شده بودم