2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه که

914 بازدید | 55 پست

تو حرفاش میگفت ک برای بیرون رفتن سعی میکنم همیشه خودم باشم و باهم همه جا بریم!

من اینجوری برداشت کردم ک منظورش اینه تنهایی حق نداری بری جایی..و این اصلا برای من قابل پذیرش نیست 

من نمیخوام محدودم کنه چون تو خانواده محدودیت نداشتم

به نظرتون چی بهش بگم در جواب این حرفش؟

چجوری بهش بگم ک من دوس دارم گاهی تنهایی بیرون برم و خودم خیلی کارهامو انجام بدم

از کجا بفهمم ک در چه حده این افکارش؟اینکه ممکنه بعدا محدودیت های دیگه هم اضافه کنه یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو از آشنایی با شما خوشوقتم امیدوارم ازدواج خوبی داشته باشی گودبای

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بگو اینکه با شما برم بیرون خیلی خوبه و مورد پسندمه ولی آب ی وقتایی شما نمیرسی یا کار داری یا اصلا من نیاز به‌قدر زدن تنهایی داشتم اون وقت چی؟؟ی

ببین می میگه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
خانوما اکثرا حرفهای اقایون رو خوب متوجه نمیشن ایشون گفتن سعی میکنم باشم یعنی ممکنه خیلی جاها نباشم خ ...

نه اون خط اخر حرفتو تکذیب میکنم شایدم منظورش این بوده بیشتر جاها سعی میکنم خودم باشم بیام نیومدم کنسله

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

خانوما اکثرا حرفهای اقایون رو خوب متوجه نمیشن ایشون گفتن سعی میکنم باشم یعنی ممکنه خیلی جاها نباشم خ ...

اخه میگفت ک اوضاع جامعه خوب نیست

دوس ندارم مثلا کسی تیکه بندازه و اینا

این حرف ینی چی

عزیزم اینو در مسائل مختلف بسنج از افکارش میتونی بفهمی چجور آدمیه. خواستگار منم این حرفو میزد. حتی واسه رفتن به خونه پدر و مادرم هم میگفت نمیذارم تنها بری.همه باهم میریم. 

بیشتر که صحبت کردیم دیدم به همه چی گیر میده. حتی به لباس پوشیدن و صحبت با عمو و دایی و میخواست جلوی عمو و دایی خودمم حجاب داشته باشم😐

منم دختر آزاد و مستقلی هستم و نتونستم کنار بیام با این چیزا.

خصوصا که قراره شاغل باشم و محیط کارم مردونه باشه خب قطعا با اون آدم به مشکل میخوردم.

کلا خواستگار من آدم بددل و شکاکی بود.حتی تو جمعهای زنونه هم میخواست من حجاب داشته باشم😑

یه بارم رفتیم پارک یه مرد شیرین عقل اومد کنارمون و با من شروع کرد حرف زدن .یهو چشمم افتاد به خواستگارم دیدم خون جلو چشمشو گرفته.با چنان خشمی نگاه اون آدمه میکرد گفتم الانه بزنه یه بلایی سر اون بنده خدا بیاره.

راجع به همه چیز باهاش حرف بزن از حجاب و رابطه با نامحرم گرفته تا محرم. خیلی حواستو جمع کن اگه بددل باشه واقعا نمیشه باهاش سرکرد. فکر کن مثلا خودش خونه نباشه مامور گاز بیاد دم در یا خودش مریض باشه و تو بیرون خونه کار داشته باشی.اون موقع باید چیکار کنی؟