2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه که

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 55 پست
صحبت تون خیلی کلی بود این همه جا باهات باشه برای مهمونی رفت نه برای خرید رفتنه برای تفریحه برای چی ...

مثلا میگفتم یه بازار رفتن تنهایی برم میگف سعی میکنیم باهم بریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینو در مسائل مختلف بسنج از افکارش میتونی بفهمی چجور آدمیه. خواستگار منم این حرفو میزد. حتی وا ...

اره همین همیشه ک نمیتونه کنارم باشه شاید کاری پیش اومد

من نباید بتونم خودم کارمو انجام بدم

اخه میگفت ک اوضاع جامعه خوب نیستدوس ندارم مثلا کسی تیکه بندازه و اینااین حرف ینی چی

این حرفو داداش من میزد همیشه نه من پسرای این دوره زمونه میشناسم همجنس خودمو میشناسم زمونه خراب شده فلان شده حالا خودشم همه کاری میکرد  بعد مارو نصیحت میکرد و بهمون گیر میداد وقتی داداشم خونه بود من از استرس میمردم گوشیمم بعضی وقتا چک میکرد الان نامزد داره زن داداشم از دستش عاصی شده گیرای الکی میده بهش اگه حتی خواب باشه گوشیش جواب نده دیگه تا یه هفته داداشم باهاش حرف نمیزنه 

خواستگار منم اینارو میگفت.ببین ما هم قبول داریم جامعه ناامن شده یه کم. اما این حساسیت ایشون و خواستگ ...

اون چیزی از من نپرسید یا واکنشی ک نشون بده شکاکه

رو پوشش اینا هم مسئله ای نداشتیم چون خودم رعایت میکنم

مثلا من خودم ازش بپرسیدم رمز گوشی و اینا میدی ک گف میدم حریم خصوصی نداریم ولی اون اینو از من نپرسید

مجردم منتها سنم با شما فکر کنم خیلی اختلاف داشته باشه دهه شصتی ام

عع....،🙏🙏🙏🙏 فک کردم سن تون هم کمه پووزش...  و دیدگاه ها و فرهنگ ها متفاوته نمیشه همه رو یکجور سنجید

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

اره همین همیشه ک نمیتونه کنارم باشه شاید کاری پیش اومدمن نباید بتونم خودم کارمو انجام بدم

ببین این محدود به بیرون رفتن نیست فقط. به کار و تحصیلات و رابطه به دایی و عمو و ... هم ممکنه بکشه.

نظرشو راجع به تک تک مسائل بپرس.اونم نه یه بار. هر دفعه به یه شکل ازش سوال کن و به یه دفعه پرسیدن اصلا اکتفا نکن. 

زیر و بم شخصیتشو دربیار.

ببرش جاهای عمومی و شلوغ و واکنششو بسنج. 

راجع به طرز لباس پوشیدن و آرایش هم ازش بپرس.

حتی شده دونه دونه عکس لباس مجلسی، لباس مهمونی، لباس بیرون براش بفرست تا ببینی دقیقا میخواد پوششت چجوری باشه؟

بازم تاکید میکنم به یه بار پرسیدن اکتفا نکن اصلا. بعضیا خوب حرف میزنن ولی تو عمل گند میزنن. حرفایی که میزنه رو با عملش تطبیق بده ببین حرف و عملش یکیه یا نه.

خواستگار من خودش آدم هیزی بود فکر میکرد همخ مثل خودش هیزن و حتی دایی و عموم به من چشم دارن😑😑😑

آدم‌مریض همه رو مثل خودش میبینه

😂😂😂😂😂ن اهل این چیزا نیست خودش

تجربه ثابت کرده مردی که به همه شکاکه خودش از همه بدتر بوده 

این فردا تا خونه ی مامانتم نمیزاره بری حالا خود دانی 

سرکارو ادامه تحصیل که امکان نداره چون پر از مرده دیگه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

مثلا میگفتم یه بازار رفتن تنهایی برم میگف سعی میکنیم باهم بریم

ظاهرا بددله ولی دوباره ازش سوال کن تو حالت دیگه 

این که جامعه ناامنه تیکه و اینا  بگو پس تا حالا چطور زندگی کردم کسی که همراهم نبوده خودم اینقدر هستم از پس این چیزا بر بیام 

بگو دوره داریم با دوستام پیش بیاد خودم تنها بازار میرم ببین عکس العملش چیه 

این حرفو داداش من میزد همیشه نه من پسرای این دوره زمونه میشناسم همجنس خودمو میشناسم زمونه خراب شده ف ...

داداشای خودمم میدونن جامعه خرابه ولی هیچوقت بهم گیر ندادن

حالا ما چون نگرانیم کسی تیکه بندازه یا ن دیگ بخاطر همین بشینیم تو خونه تکون نخوریم

اون چیزی از من نپرسید یا واکنشی ک نشون بده شکاکهرو پوشش اینا هم مسئله ای نداشتیم چون خودم رعایت میکن ...

رو پوشش مسئله ای نداشتین یعنی چی؟ کلا حرفی راجع بش نزدین یا حرف زدین و گفته مشکل نداره؟

ببین اینکه راجع به یه چیزی حرف زده نمیشه معنیش تین نیست که واقعا مشکلی وجود نداره. حتی اگه اونم حرف نزد راجع به یه چیزی تو حرف بزن. همه چیزو بررسی کن که بعدا زبونش دراز نباشه بگه تو نپرسیدی منم نگفتم نظرمو.

سیاست داشته باش و همه چیز رو خوب بررسی کن و اصلا عجله نکن برای ازدواج