2777
2789
عنوان

چه برخوردی با شوهرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 73 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو داداشت برات بفرسته زنگ بزن پیک بادپا بگو یه پیک در اختیار میخوای یا بده یه آژانس در اختیار بره اینکار انجام بده از اونور هم ببره خونه تحویل بده

به برادرت بگو خونه کار داشتی ولی برای اینکه ناراحت نشه براش اینکار بصورت پیک در اختیار انجام دادی

شوهرت فعلا سرسنگین باش که به جاش تلافی کنی بفهمه یعنی چی گرفتاری برای خانواده اونم هست دیگه

بگو من حق ندارم یه راه کوفتیو برم واسه برادرم یه قدم بردارم بهتر ک از این در برم دیگه برنگردم تو خونه ای ک خودم اختیار خودمو ندارم

در ادامه بگو زنتم بچت ک نیستم واسه من شاخ و شونه میکشی تهدید میکنی یکی هم میزدی تو زانوی مبارکو میرفتی

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن
من جاي شما بودم بخاطر خانوادم، شوهرمو نميرنجوندم. از اول هم كافي بود بهش احترام بذاري و بگي من فكر ن ...

يعني چي؟!!! بهش احترام بزاره و تشكر كنه عجبا  

خواهر برادر خودشم بود به زنش احترام ميزاشت و نظرشو بخواد و اگر گفت نرو گوش بده؟!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

من چون این اتفاق برا خودم افتاده و میدونم چه حسی داری حواهرانه نصیحتت میکنم که در هر شرایطی فقط به شوهرت گوش کن.باور کن من زندگیمو پای خواهر و برادرم گذاشتم همش داشتم کاراشونو انجام میدادم.بیشتر وقتا با شوهرم بحث داشتیم که فقط مگه تو خواهرشونی و اینا.ولی به وقتش اونا هیچ حمایتی ازم نکردن.الانم تا زنگ میزنن و کار دارن میگم نمیدونم ببینم شوهرم چی میگه یا میگم شرمنده کارم زیاده نمیرسم برم.به خدا وقتش که شد نمیاند به دادت برسند.شمام یه جوری بگو میخواستی کمک حال برادرت باشی ولی دیگه نمیخواد خودتو درگیر زندگیه اونا کنی.

من جاي شما بودم بخاطر خانوادم، شوهرمو نميرنجوندم. از اول هم كافي بود بهش احترام بذاري و بگي من فكر ن ...

با احترام به نظر شما اما برادرشه ها،غریبه که نبوده.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
بگو من حق ندارم یه راه کوفتیو برم واسه برادرم یه قدم بردارم بهتر ک از این در برم دیگه برنگردم تو خون ...

😂😂اروم باش اروم باش به زانوش رحم کن

💕خدایا برای همه چی شکرت💕
من چون این اتفاق برا خودم افتاده و میدونم چه حسی داری حواهرانه نصیحتت میکنم که در هر شرایطی فقط به ش ...

عزيزم تعميم نده همه خواهر برادرا مثل هم نيستن! والا ما كه  براي هم جونمونم ميديم همگيمون در همه لحظه هاي زندگيهامون كنار هم بوديم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

خیلی سخته من بودم خیلی عصبانی میشدم تا حدی که وقتی تو این شرایط قرار میگیرم میگم طلاقمو میگیرم به حدی که اعصابم به هم میریزه اما بعدش خوب میشم

♥جوری زندگی کن که حسرت هیچ حرف نزده،کار نکرده،یاجای نرفته به دلت نمونه♥
😂😂اروم باش اروم باش به زانوش رحم کن

اصلا نمیتونم سلطه طلبی مردا و ظلم پذیری زنا رو تحمل کنم   یهو عصبانی میشم

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن
يعني چي؟!!! بهش احترام بزاره و تشكر كنه عجبا     خواهر برادر خودشم بود به زنش احترام ميزا ...

خب دعوا راه بندازه بنظرتون؟! از همون اول هم اگر با سياست رفتار ميكرد، ممكن بود شوهرش مخالفت نكنه.... عزيزم من بهم ثابت شده هيچ كسي حتا خواهر و برادر، وقتي ما مشكل داشته باشيم كنارمون نيستن. ارجحيت زندگي خودمونه... من نمونه هاي زيادي رو ديدم كه عرض ميكنم