2777
2789

شقایق نویی کسی میشناسه؟ رایگان ی سری گذاشته کسشر 

ولی میخوام دوره تخصصی بگیرم 

ک خودم ادمینش بشم

اون هرماه ب ادمیناش ۳۸ تومن میده 

دردونفرین

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دیگ هم خوبه فاطمه اس تو تلگرام دیده بودنش ۵۰۰ تومن میگیره اگه بهش بگی ندارم😂

همون که چادریه؟آره اونم یکی از گزینه هامه ...البته تو ای نا س تا دیدمش

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
همون که چادریه؟آره اونم یکی از گزینه هامه ...البته تو ای نا س تا دیدمش

نه ولی محجبه اس 

یادم رفت فامیلش چیه

من وسوسه میشم از این جهت ک میگن خودمون بهت پروژه میدیم من حوصله گشتن ندارم برای همین گزینه خوبیه

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

یکی دیگ هم خوبه فاطمه اس تو تلگرام دیده بودنش ۵۰۰ تومن میگیره اگه بهش بگی ندارم😂

بهه نظر شما میشه با ادمینی به درآمد رسید...همش شو و دروغ و کلاهبرداری نیست؟ شما اطرافیانتون دیدید کسی به درآمد برسه از این راه؟

بهه نظر شما میشه با ادمینی به درآمد رسید...همش شو و دروغ و کلاهبرداری نیست؟ شما اطرافیانتون دیدید کس ...

من شقایق نوئی رو قبول دارم اما خب دوره رایگانی ک گذاشته کسشره واقعا

و اره میشه به درآمد رسید چون خیلی از دخترای فامیلم هم درآمد خوبی دارن با اینکه یکی اش ۱۶ سالشه 

اما خب من هرچی گشتم نبود که نبود که نببووووود

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

⁉️😐خب اومدی اتو بگیری ک چی

عزیزم اتو نمیگیرم همزمان دوتا تاپیک ازت دیدم تعجب کردم یکی پول نون نداری یکی پول داری برای دوره ادمینی

وقتی تاپیک می‌زنید منتظر عکسل العمل بقیه ام باشید 

من شقایق نوئی رو قبول دارم اما خب دوره رایگانی ک گذاشته کسشره واقعاو اره میشه به درآمد رسید چون خیلی ...

یعنی پروژه گیرتون نیومد؟

عزیزم اتو نمیگیرم همزمان دوتا تاپیک ازت دیدم تعجب کردم یکی پول نون نداری یکی پول داری برای دوره ادمی ...

عکس العمل نیست که جانم بیشتر قضاوته 

بعدشم نظر سنجیه دارم دنبال کار میگردم

مارالتونم،❤برام دعا کنید