یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
زن داداشم ميگفت اينا ميرن يه جا پيله ميبندن تا پروانه شن بايد پيله رو پيدا كني و برش داري والا هي از ...
به عنوان کسی که حشره شناسی پاس کردم و صبح تاشب کارم با آفت عرض کنم خدمتتون مرحله لاروی اصطلاح عامیانه کرم مرحله بلوغ و تکثیر حشره نیست خود پروانه یا شب پره تخم میذاره و تبدیل به کرم میشه و مجددا این چرخه تکرار میشه . یعنی لادو داخل پیله امکان تکثیر نداره
بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
نه باباناراحت چرا؟ خوبه كه آدم درست هرچيزي رو ياد بگيره ممنون اطلاعات دادين ولي واقعا به چشمم همچين ...
خواهش میکنم.😊
شما با جمع کردن پیله ها جلو بالغ شدن لاروها رو گرفتین به همین دلیل دیگه شب پره ها رو نمیدیدین. معمولا هم از خشکبار مونده خارج میشن مثل آلو یا توت یا....
بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊