2777
2789
عنوان

کمک خانما

129 بازدید | 12 پست

محل کارم ی مدت پیش یکی از همکارا انگور آورد ،نگو کرم داره.الان  سقف آشپزخانه کرم بسته .زیاد هم هستن.دو بار کارگر اومد تمیز کرد اما بازم هستن لامصبا.

چیکار کنیم به نظرتون

من به تنگ آمده ام از همه چیز،بگذارید هواری بزنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداشم ميگفت اينا ميرن يه جا پيله ميبندن تا پروانه شن بايد پيله رو پيدا كني و برش داري والا هي از اون تو توليد ميشن

چون دقيقا يه ماه پيش خونه ي مامانم هي از اين پروانه كوچيك سياها بود نميدونستيم ازكجا ميان بعدشم روسقف كرم ديديم

چند روز این مشکل پیش اومده؟ مگه انگور ها رو خارج نکردین؟ بعید میدونم از انگور باشه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

قشنگ تمیز کن اشپزخونتو بعد همه جاشو کامن بزن.... 

باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم 
زن داداشم ميگفت اينا ميرن يه جا پيله ميبندن تا پروانه شن بايد پيله رو پيدا كني و برش داري والا هي از ...

به عنوان کسی که حشره شناسی پاس کردم و صبح تاشب کارم با آفت عرض کنم خدمتتون مرحله لاروی اصطلاح عامیانه کرم مرحله بلوغ و تکثیر حشره نیست خود پروانه یا شب پره تخم میذاره و تبدیل به کرم میشه و مجددا این چرخه تکرار میشه . یعنی لادو داخل پیله امکان تکثیر نداره

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
به عنوان کسی که حشره شناسی پاس کردم و صبح تاشب کارم با آفت عرض کنم خدمتتون مرحله لاروی اصطلاح عامیان ...

مرسي از اطلاعات علميت

شايد من دارم اسمشو اشتباه ميگم ولي خودمون تجربه كرديم گفتم شايد به درد دوستمون بخوره😊

مرسي از اطلاعات علميت شايد من دارم اسمشو اشتباه ميگم ولي خودمون تجربه كرديم گفتم شايد به درد دوستمو ...

قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم من جدای از اینکه شغلم کشاورزی و مبارزه با آفات خودم یه خانم خانه دارم. پس منم با این چیزا برخورد میکنم.

از اینکه دخالت کردم معذرت میخوام

قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم من جدای از اینکه شغلم کشاورزی و مبارزه با آفات خودم یه خانم خانه دارم. ...

نه باباناراحت چرا؟ خوبه كه آدم درست هرچيزي رو ياد بگيره ممنون اطلاعات دادين

ولي واقعا به چشمم همچين چيزي رو ديدم

از داخل توت اومد اولش توتا رم ريختيم دور ولي مامانم چندماه درگيرش بود تااين كه زن داداشم همچين چيزي رو گفت واقعا هم جواب داد🙄

نه باباناراحت چرا؟ خوبه كه آدم درست هرچيزي رو ياد بگيره ممنون اطلاعات دادين ولي واقعا به چشمم همچين ...

خواهش میکنم.😊

شما با جمع کردن پیله ها جلو بالغ شدن لاروها رو گرفتین به همین دلیل دیگه شب پره ها رو نمیدیدین. معمولا هم از خشکبار مونده خارج میشن مثل آلو یا توت یا....