2777
2789

بله استاد دانشگاه ما که جز هیئت علمی دانشگاه هم بود خودش گفت من دانش آموخته پیام نور بودم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

هیئت علمی مگه دکترا نیستن ؟

خب دکتراشو سراسری میخونه استاد میشه دیگه 

البته دانشگاهای کوچیک تر حق التدریس میگیرن ، حتما دکترا نمی‌خوان

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم

دوست من لیسانس پیام نور بود بعد ارشد و دکترا رو الزهرا خوند و الان استاد دانشگاهه 

خیلی هم با سواد و عالیه  البته ورودی ۸۲ اون زمان اساتید واقعا عالی بودن استادهامون همگی با تجربه و اساتید دانشگاه فنی و سراسری 

الان نمی دونم اساتید در چه سطح هستن

هيچ كس در من جنونم را به تو باورنكرد
هیئت علمی مگه دکترا نیستن ؟خب دکتراشو سراسری میخونه استاد میشه دیگه البته دانشگاهای کوچیک تر حق التد ...

خب دکترا نمیشه تو پیام نورخوند؟ حق التدریس چقدره؟ یکی میگفت ساعتی۴۵هزارتومن