2777
2789
عنوان

بابام داره خیانت می‌کنه

196 بازدید | 20 پست

بچها 

ما سنی هستیم بابام تو بحث با مامانم گفت طلاق طلاق طلاق

و بر اساس چیزی ک گفتن طلاقه

مامانمم میگه من زندگی نمیکنم 

ولی بابام انقد اشک ریخت گریه کرد مامانم کمی نرم شد

الان رفیقم اشتباهی زنگ زده به بابام(من قبلاً با مبایل بابام به رفیقم زنگ زده بودم چون شارژ نداشتم)

رفیقم فک میکرد رو مبایل خودمه 

زنگ زده دیده صدای مرده قط کرده

بابام هی زنگ میزده بش اینم جواب داده گفته اشتباه زنگ زدم

باز بابام بهش پیام داده گفته ساکن کجایی😐

من هی به مامانم میگم مامان حرف اینو گوش نده این آدم نمیشه مامانم دلسوزی می‌کنههه اشغال 

من سنی ام‌ولی تاحالا چنین چیزی نشنیدم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااااای خدا عجب ادمیههههه

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

مامان همین بابا آنقدر ابرومون برد خیانت کرد قهر دعوا داشتن مطمئن بازم خواهند داشت ولی هرچی بهش گفتم گوش نکرد این آخریش که با مادر عروسمون بود که دیگه تیر خلاص زد بازم مادرم داره باهاش زندگی میکنه

بیشتر مطالعه کن چطوری از احکام مذهبت خبر نداری عزیزم

من شنیدم اگه زن بگه قبوله بعد طلاق انجام میشه نه اینجوری

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

مامان همین بابا آنقدر ابرومون برد خیانت کرد قهر دعوا داشتن مطمئن بازم خواهند داشت ولی هرچی بهش گفتم ...

یاخداااااا

همه میگن جداشین زشته و اینا ولی بازم بنظرم جداشن‌ بهتره