2777
2789

یه موضوعی با برادرشوهرم پیش اومد که اون مقصر بود و ما بارها مقصر بودنش رو همه جا اثبات کردیم.

مادرشوهر ساده ای دارم که یه سری که خونش بودیم گویا برادرشوهرم قصه رو برعکس بهش توضیح داد اینم جلو ما طرفداری اونا رو کرد.

خیلی عصبی شدم و بحثم بالا گرفت باهاش و گفتم بهش ما بارها اثبات کردیم اون دروغگوه باز ازش شما حمایت میکنید! بعدش اومداز دلم در اورد ولی خب پنج شش ماهه باهاش سرسنگینم و اصلا بهش زنگ نمیزنم ولی خب اون هرسری حالمو میپرسه و پیگیرمه و یه طوری میدونم پشیمونه از کارش!

اما واقعا من برای کل خانوادشون خوب بودم،هر سری کلی سوغاتی میگرفتم و زنگ و تماس و ..ولی خب ارزش نداشتن

حالا پنج ماهه باردارم هنوز خبر بارداریمو به هیچ کدومشون ندادم.

بنظرتون به مادرشوهرم قضیه رو بگم؟

به بقیه چطور؟

۳ نفر مهربون تو سایت پیدا میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنن ؟

اگه گزارش زدید لایکم کنید مرسی 🌹

شخصیه می خوام حذف بشه 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.