2777
2789
عنوان

IVFهابیاین بی بی چک و روز سیزده انتقال

| مشاهده متن کامل بحث + 5058 بازدید | 24 پست
مبارکهه عزیزم کجا انجام دادی؟ هزینه اش چقدر بود؟میشه بگی چه کارایی کردی و رعایت هات چی بود که شکر خد ...

ممنون عزیز انشالله که بغلش بگیرم  من مشهد انجام دادم توی کلینیک ارمغان  هزینه اش با تخمک کشی و همش شد ۳۸ میلیون  بعد انتقالمم مامانم اومد پیشم بیشتر دراز کشم اصلا بهش فکر نمیکنم بعضی روزا هم که اصن بلند میشن خورشت درست میکردم به مامانم میگفتم برنج با تو 🤣 هر جو غذا هم بگی خوردم میگن گرمی نخور حتی فسنجون که اونقدر گرمه هم خوردم ی روزم نشاستا خوردم بعد دیدم نوشتن اگه رحمت سرده نخور دیگه نخوردم بجاش ماکارانی و میوه جات خوردم سعی کنین میوه بیشتر بخورین  ناراحتی داشتم استرس داشتم ولی  اصلا فکر منفی نکردم ونمیکنم نذر ۱۴ معصوم کردم انشالله که خدا و امام حسین برام نگهشون میداره  

برام دعا کنین انشالله نی نی مو صحیح وسالم خرداد ۱۴۰۴ بغل بگیرم اولین انتقال مثبت خدایا شکرت ❤️کاربر ۵ ساله ام ولی رمزمو یادم رفته 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خداروشکر مثبت بود 😍 ۹۳۵ بود ولی دکترم گفت فردا هم ازمایش برم بدم

خداروشکر الهی که سالم بغلش بگیری خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه 

چقدرم امیدوار شدم اخه خودمم میخوام ای وی اف کنم‌

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

خداروشکر الهی که سالم بغلش بگیری خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه چقدرم امیدوار شدم اخه خودمم میخوام ای و ...

انشالله که صحیح و سالم باشه و هیچ استرسی به خودت نده و منفی فکر نکن  انشالله که مثبت میشی عزیزم 😍

برام دعا کنین انشالله نی نی مو صحیح وسالم خرداد ۱۴۰۴ بغل بگیرم اولین انتقال مثبت خدایا شکرت ❤️کاربر ۵ ساله ام ولی رمزمو یادم رفته 🥲

انشالله که صحیح و سالم باشه و هیچ استرسی به خودت نده و منفی فکر نکن انشالله که مثبت میشی عزیزم 😍

الهی امین 

شما دفه ی اولت بود؟ کدوم مرکز رفتید؟

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

الهی امین شما دفه ی اولت بود؟ کدوم مرکز رفتید؟

اره دفعه اولم خداروشکر گرفت  کلینیک ناباروری ارمغان زیر نظر دکتر عافیت 

سلام عزیزم خیلی مباااااااارکککککک باشه ما رو هم دعا کن عزیزم کدوم مرکز رفتی؟ کدوم شهر؟ اولین آی وی ا ...

مرسی عزیزم برام دعا کنین شنبه باید برم پیش دکتر چشم انشالله براورده شدن همه ارزو مندا  دامن هر کی که بچه میخواد انشالله سبز بشه من کلنیک ناباروری ارمغان زیر نظر دکتر عافیت مشهد  اره خداروشکر گرفت البته قبلش دکترم پی ار پی اتجام داد تو مطبش 

عزیزم ان شاالله بسلامتی نی نیتو بغل میگیری اصلا نگران نباش مامان آینده 😍❤️

ممنون عزیزم انشالله 😍😍😍