minatavakoli78 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 28 عنوان IVFهابیاین بی بی چک و روز سیزده انتقال 5061 بازدید | 24 پست سلام من ۳ تا جنین ۳ روزه انتقال دادم روز ۱۳ انتقال بی بی زدم به نظرتون درسته یا نه فقط شیاف استفاده میکنم سمت چپم گه گاهی درد میگیره برام دعا کنین انشالله نی نی مو صحیح وسالم خرداد ۱۴۰۴ بغل بگیرم اولین انتقال مثبت خدایا شکرت ❤️کاربر ۵ ساله ام ولی رمزمو یادم رفته 🥲 1403/07/17 | 03:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1375aramsh عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1156 ان شاالله بارداری عزیزم برای منم دعا کن یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده
shiimmaa7272 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 3943 انشالله مثبته ولی ب بیبی چک کفایت نکن تیتر بتا بده تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...
minatavakoli78 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 28 ان شاالله بارداری عزیزم برای منم دعا کن خدا کنه انشالله دامن همه ارزو مندای بچه سبز بشه خیلی سخته 🥲 برام دعا کنین انشالله نی نی مو صحیح وسالم خرداد ۱۴۰۴ بغل بگیرم اولین انتقال مثبت خدایا شکرت ❤️کاربر ۵ ساله ام ولی رمزمو یادم رفته 🥲
minatavakoli78 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 28 انشالله مثبته ولی ب بیبی چک کفایت نکن تیتر بتا بده ساعت ۱۲ ازمتیش دادم گفتن ساعت ۶ اماده میشه برام دعا کنین برام دعا کنین انشالله نی نی مو صحیح وسالم خرداد ۱۴۰۴ بغل بگیرم اولین انتقال مثبت خدایا شکرت ❤️کاربر ۵ ساله ام ولی رمزمو یادم رفته 🥲
paniiz98 عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 65 سلام منم امروز یازدهم انتقالمه شب نهم بی بی چک زدم منفی بوددیروز صبح به اندازه یه سکه لکه ی قهوه ای رنگ داشتم بنظرتون فردا بی بی چک بزنم مشخصه؟جنینام ۵روزه بودنلکه قهوه امکان داره لانه گزینی باشه؟
1375aramsh عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1156 خدا کنه انشالله دامن همه ارزو مندای بچه سبز بشه خیلی سخته 🥲 ان شاالله 🥲البته من یه دختر دارم ولی ۵ سالی هست منتطر دومی هستیم یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده
shiimmaa7272 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 3943 ساعت ۱۲ ازمتیش دادم گفتن ساعت ۶ اماده میشه برام دعا کنین انشالله که بارداریجواب ازمایشو گرفتی؟؟؟ خوش خبر باشی تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...
shiimmaa7272 عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 3943 سلام عزیزمسه تا جنین یعنی سه قلو؟ سلام سه تا انتقال میدن باید دید چندتاش میگیره بله ممکنه سه تاش هم بگیره تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...
minatavakoli78 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 28 سلام منم امروز یازدهم انتقالمه شب نهم بی بی چک زدم منفی بوددیروز صبح به اندازه یه سکه لکه ی قهوه ای ... سلام به نظرم صبر کن تا ۱۴ راحت تری بی بی نزن اونجوری بیشتر ناراحت میشی و استرس میگیری لک لانه گزینی ممکنه باشه برام دعا کنین انشالله نی نی مو صحیح وسالم خرداد ۱۴۰۴ بغل بگیرم اولین انتقال مثبت خدایا شکرت ❤️کاربر ۵ ساله ام ولی رمزمو یادم رفته 🥲
minatavakoli78 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 28 سلام عزیزمسه تا جنین یعنی سه قلو؟ اره عزیز ولی خب هنوز معلوم نیست چند تاش گرفته برام دعا کنین انشالله نی نی مو صحیح وسالم خرداد ۱۴۰۴ بغل بگیرم اولین انتقال مثبت خدایا شکرت ❤️کاربر ۵ ساله ام ولی رمزمو یادم رفته 🥲
minatavakoli78 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 28 انشالله که بارداریجواب ازمایشو گرفتی؟؟؟ خوش خبر باشی اره خداروشکر مثبت بود 😍 ۹۳۵ بود ولی دکترم گفت فردا هم ازمایش برم بدم برام دعا کنین انشالله نی نی مو صحیح وسالم خرداد ۱۴۰۴ بغل بگیرم اولین انتقال مثبت خدایا شکرت ❤️کاربر ۵ ساله ام ولی رمزمو یادم رفته 🥲
minatavakoli78 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 28 ان شاالله 🥲البته من یه دختر دارم ولی ۵ سالی هست منتطر دومی هستیم انشالله دومیو به زودی زود حامله بشی خدا حفظش کنه دختر گلتو برام دعا کنین انشالله نی نی مو صحیح وسالم خرداد ۱۴۰۴ بغل بگیرم اولین انتقال مثبت خدایا شکرت ❤️کاربر ۵ ساله ام ولی رمزمو یادم رفته 🥲
liliffffff عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 177 مبارکهه عزیزم کجا انجام دادی؟ هزینه اش چقدر بود؟میشه بگی چه کارایی کردی و رعایت هات چی بود که شکر خدا مثبت شد؟