2777
2789
عنوان

عزیزم تو زن داری سرطان نداری که

814 بازدید | 32 پست

وای وقتی این حرف رو شنیدم تنم یخ کرد.

ظهری تو اتاق دراز کشیده بودم صدای همسایمون میومد که قربون صدقه دوست پسرش میرفت. اومده بود تو تراس حرف میزد. بعد گفت بیا بریم بیرون انور خط نمیدونم چی گفت که دختر گفت عزیزم تو زن داری سرطان نداری که یه جور هماهنگ کن.

وای باور کنید من حالت تهوع دارم هنوز

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوه میخورد اگ سرطانم داشت باز ول نمیکرد😐

کسی سرطان نداره میگه اینکه زن داری مشکلی نیست بیا دنبالم بریم بیرون 

یعنی زنت رو بپیچون

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
دارک بود

بدجور حالم بد شده یه چیزی چسبیده به ته گلوم آخه با این دختر چندباری هم کلام شدم و ناراحتی هاش گفته بود دلم براش سوخت هرازگاهی صدای گریه هاش میومد اما الان با این کارش واقعا واموندم آخه یه مرد متاهل چی داره برات که یه مجرد نداره