2777
2789
عنوان

حاضرجوابا بیان

357 بازدید | 26 پست

مادرشوهرم تا بحال چندبار این حرفو بهم زده تعریف نمیدونم چه جوابی بدم ☹️

هربار که مراسمی  تولدی چیزی میشه میاد با خانواده من یه بحثی دلخوری چیزی راه میندازه منم از ترسم یه خبری میشه خانوادگی با شوهرمو بچه هام جشن کوچیک میگیرم مثلا تولد بچمو 

اونم هربار میگه ترسیدی یه شام بدی بما 😐

واقعا خیلی ازین حرفش ناراحت میشم و نمیدونم چجوری بگم که هربار دعوا جنجال راه میندازی یا حرفو حدیث درمیاری بعدش بخاطر اونه .دفه بعد چی بگم بنظرتون که زیاد بی احترامی هم نباشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوای دعوتی بگیری مثلا شب جمعه خانواده شوهرت و بگو هفته بعد خانواده خودت. باهم دعوتشون نکنفقط همینک ...

این خوبه ولی ببین برای بعضی چیزا واقعا نمیخام دوبار مهمونی بدم یا اصلا بخاطر اونم نباشه گاهی حال مهمونی گرفتن ندارم مثلا چرا باید این حرفو بزنه مگه مجبورم هر مناسبتی ۴چنفرو تو خونه ۶۰متری دعوت کنم اخه

اره اخه پسرتون گداست خرید خونه نمیکنه براتون بپزم بزارم جلوتون کوفت کنید

شما لطفا دیگه حاضر جوابی یاد نده😂😂 گند زدی به شوهرش و همه چیش

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اره اخه پسرتون گداست خرید خونه نمیکنه براتون بپزم بزارم جلوتون کوفت کنید

شما لطفا دیگه حاضر جوابی یاد نده😂😂 گند زدی به شوهرش و همه چیش

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
دعوتش کن دعوا راه انداخت بگو ترسیدی یه شب به اعصابمون نرینی هااااا

نقشه کشیدم این بار بگم نه بخاطر شام نیست یوقت یکی دعوا میندازه مراسم خراب میشه اگر گفت با منی میگم مگه شما دعوا راه انداختی که حالا میگی با منی

بگو حوصله ی حرف و حدیثای بعدشو ندارم

چطور اون راحت به تو تیکه میندازه،تو هم در این حد بگو خودش منظورتو میگیره

اگه هم گیر داد بگو نیاز به توضیح نیست

از طرفی من میگم اصلا بگیر به کتف چپت،اینقدر هر دفعه بگه تا خسته بشه

تو کار خودتو بکن،یه گوش در،یه گوش دروازه