2777
2789
عنوان

چقد همسرتون ب دادتون میرسه

145 بازدید | 10 پست

برای من هیچی

۲۵ سالمونه جفتمون ولی هنوز تو بچگی ب شر میبره هنوز فکرمیکنه پسر مجرده ک باید بره پی خوش گذرونی و نمیدونه حتی ی زن چ نیازایی داره

برعکس من خیلی بهش میرسم وقتایی ک نیاز داره

خسته شدم انقد تنهاییامو ب دوش کشیدم

باورتون میشه من حسرت دارم ی بار منو بغل کنه؟خیلی دلسردشدم ازش

تو عقدمون خیلی خوب بود

بعد عروسی محل کارش عوض شد اینم عوض شد با مردای همسن باباش داره کار میکنه خیلی دهن بینه ازشون تاثیرمیگیره

چقدر لوسش کردی ادامه بدی بدتر میشه دیگه درست نمیشه اونا بهش یاد میدن بهت محبت نکنه همیشه تشنه محبتش باشی،  خودشیفتش نکن یادش بده محبت میخواد باید محبت کنه، این شگرد یسری مردای مریض اسی زنو همیشه تشنه نگه دارن مریضن،مردا همچیو خوب بلدن اگه انجام نمیده باید مجبورش کنی هی لوس و لوسترش نکن مادرش شدی اونم ی بچه لوس خودخواه و خودشیفته و پرنسس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر لوسش کردی ادامه بدی بدتر میشه دیگه درست نمیشه اونا بهش یاد میدن بهت محبت نکنه همیشه تشنه محبتش ...

اره دیگ تازگیا بهش خیلی رو نمیدم قبلا همش رو مبل میخابید ک من بیدارش کنم بیاد سرجاش پیش من .الان دیگ کاری ندارم باهاش جاشو میندازم نصف شب میبینه نمیتونه میاد سرجاش میخابه 

ی مدت پتو نمیداخت پتو مینداختم روش الان دیگ اونم نمیکنم

اره دیگ تازگیا بهش خیلی رو نمیدم قبلا همش رو مبل میخابید ک من بیدارش کنم بیاد سرجاش پیش من .الان دیگ ...

دقیقا عین خودمی

منم مثل تو لوسش کردم میدونم اشتباه میکنم تو دیگه نکن

بهتره کمتر به کاراش واکنش نشون بدی خیلی لبخند نزنی و بهش توجه نکنی

دقیقا بایذ خودش انقد ازاطرافش نامردی ببینه تا بچسبه ب زن و زندگیش

بچه نیست‌جوون و پررو و کله خره ،هر چی نازشو بکشی بدتر میکنه البته از اول اشتباه کردی الان کلا ازت طلبکاره و‌پرتوقع الان ممکنه لج کنه باهات بدعادت شده دیگه باید صبر میکردی اونم‌محبت کنه نه یکسره محبت کنی 

بچه نیست‌جوون و پررو و کله خره ،هر چی نازشو بکشی بدتر میکنه البته از اول اشتباه کردی الان کلا ازت طل ...

چون فقط اینطوری نرم میشد ب شدت لجبازه بقول شما هنوز سره باد داره جوونه

الان کم کردم از کارام

دقیقا عین خودمیمنم مثل تو لوسش کردم میدونم اشتباه میکنم تو دیگه نکنبهتره کمتر به کاراش واکنش نشون بد ...

دقیقااین مدل باید باشی

من خیلی دقت کرذم خیلی توجه نشون میدی و ب روش میخندی بدترمیکنه

چون فقط اینطوری نرم میشد ب شدت لجبازه بقول شما هنوز سره باد داره جوونهالان کم کردم از کارام

اسی ما تو فامیل مثل شوهر تو داریم فقط بهت بگم اینجور مردا هیچوقت رفیق زنشون نمیشن حتی بازی روحی روانی راه میندازن سره زن ،خوابم برد بیدار شدم برای نماز پیامتو دیدم، دست کم‌نگیر شوهرتو اون ساده نیست