2777
2789
عنوان

بچها توروخدا بیاید ینفر زنگ زده به داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 167618 بازدید | 808 پست
ایناکه ب ثروتمندی کاری ندارن.اصلا پول هیچی برا کار قاچاقی چیزی نبرنش

ببین عزیرم نمیخوام بترسونمت اما داماد ما تو شرکت نفت کارمیکنه چندماهی هست هر چند وقت یبار یکی بهش زنگ میزنه که یکیو بیار سر کار دیپلم باشه مابهش کار میدیم هرچی ازش آدرس میپرسه نمیگن فقط هی میگن یکیو معرفی کن خودش بنده خدا میگه شاید داعشن هدفی دارن..

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر ترس شما بجا کاملا دوستانی که خندیدن درک نمیکنم پسرعموی مادرم چند سال پیش تو سن ۲۰ سالگی بهش گفتن بیا فلان جا بهت کار بدیم این بدبخت نمیدونم کجای تهران رفت و داخل یه گاراژ زندانیش کردن هر ماه از خانوادش پول گرفتن صد میلیون دادن که اخرش پسره نمیدونم چطور فرار کرد با یه زیرپوس و شلوارک در رفته بود خودشو رسونده کلانتری اینا قصدشون این بوده پدر مادره زمینشونو بفروشن و یک میلیارد بدن بهش بعد دیذن قصد فروختن نی میخاستن پسرره رو بفرستن قاجاق اعضا بدبخت فرار کرده اصلنم پلیس نتونست بگیرتشون

بچها نزدیک 450 تا کامنت گذاشتید ک باید بخوونمشونخیلی شب سختی بود دیشب ولی کاملا داداشمو قانع و منصرف ...

خداروشکر برگشت

اصلا اگه واقعی شغل هم بود ولی ارزش ریسکشو اصلا نداشت

خداروشکر

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
بچها نزدیک 450 تا کامنت گذاشتید ک باید بخوونمشونخیلی شب سختی بود دیشب ولی کاملا داداشمو قانع و منصرف ...

وای خداروشکر چی شد که برگشت معجزه شد 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خداروشکرچندسال پیش دوتا پسر تقریبا ۲۲ساله تو تلگرام بایکی آشناشدن گفت نفری ده میلیون بیارین تهران وا ...

وای خدا چقدر جامعه کثیف شده بخدا از دیشب ک این تایپکو خوندم ترس افتاده ب جونم 😨

یادم به خودم افتاد چند سال پیش تو شهر ما که یه شهر کوچیکه این شرکت ها اومده بودن و اسمش نتورک بود، بعد یکی از دوستام که مخشو زده بودن منو دعوت کرد برد و کلی هم برام توضیح دادن(همون شستشو) ولی من قبول نکردم نه چون شک داشتم بلکه چپن خودمو مناسب ندیدم

خلاصه اینا فکر کنم پرسجو کردن و فهمیدن کم و بیش وضع مالی بابای من خوبه تا اینکه دو سه بار دیگه بردنم و کلی حرف زدن ولی بازم نرفتم و یروز عصر که خواب بودم رئیسشون از شیراز اومده بود با یکی دو نفر دیگه از شهر خودم اومدن خونمون و با اینکه مامانم اینا گفتن که خوابه ولی اومدن خونه و تو پذیرایی نشستن و ول نکردن و گفتن بیدارش کنید بیاد و منم بزور بیدار کردن برپن نشستم و کلییی سخنرانی کردن و منم چاره نداشتم و گفتم باشه 

ولی قبلا چون با روحیاتم سازگار نبود نرفتم ولی ایندفه بخاطر اصرار ها کلا مشکوک شدم و هرچی زنگ و پیام زدن اصلا جواب ندادم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

به نظرم طرفو به پلیس معرفی کنید ، شاید خلاف باشه واقعا 

سبب خیر بشین که اگه واقعا خلافکاره، دیگه نتونه با بقیه همچین کاری بکنه