2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

147 بازدید | 12 پست

همش با خودم فکر میکنم واقعا خدا جای حق نشسته....چرا جواب بعضیا رو نمیده پس؟؟!!....چرا کسایی که عذابت میدن و بهت ظلم میکنن راحت زندگیشونو میکنن پس.امشب از اون شباس که دلم بدجور گرفته.....😢

زن شاد،زنی نیست که هیچ گونه نگرانی ندارد.زن شاد،زنی است که نگرانی دارد ولی نمیگذارد نگرانی ها او را شکست دهند....💖
ظالم سالم

آره متاسفانه😔😔

دارم به عدل خدا شک میکنم

زن شاد،زنی نیست که هیچ گونه نگرانی ندارد.زن شاد،زنی است که نگرانی دارد ولی نمیگذارد نگرانی ها او را شکست دهند....💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره جواب میده از هرکس آزارت میده فاصله بگیر

کی پس؟؟؟؟😭😭😭خسته شدم دیگه

من که کافیه فقط یه ذره دس از پا خطا کنم تا بلافاصله جزاشو ببینم😐 شاید اون بعضیا رو مهلت دادن تا هی ظلم کنن و بعد یه جا با خاک یکی بشن۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بخدا الان‌که اینجام دارم گریه میکنم چطور ما که خطا میکنیم انقد سریعه جوابمون اما بعضیا همینجوری ظالم تر و جری تر میشن.....چرا جوتب اونا رو نمیده....مگه چقدر یه آدم میتونه عمر کنه یا توان داشته باشه....😭😭

کی پس؟؟؟؟😭😭😭خسته شدم دیگه

دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

من ک هرکس آزارم داد ازش فاصله گرفتم فامیل و دوست حتی خواهر و برادر

دورادور میشنوم سرنوشتشون چی شده

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
دیر و زود داره سوخت و سوز نداره من ک هرکس آزارم داد ازش فاصله گرفتم فامیل و دوست حتی خواهر و برادر ...

برای من دعا کن آجی....دیگه توان ندارم....😔

منم همینطور دور و برم پرن از ادمای خطاکار نکنه خودم از اونا بهتر باشم اما بدترم نیستم  اما هم ...

عزیزم من امروز یهویی یاد یک آیه افتادم آیه ۲ و۳ سوره طلاق....نوشتم و گذاشتمش رو در یخچال ....معنیشو‌دوسدارم امیدوارم میکنه....