سلام و عرض ادب
درسته من ۱۹ سالمه سنم کمه برای این حرفا ولی ..
واقعا یچیزی رو متوجه نمیشم ، خانم ها شما خودتون هم برای خیان*نت آقایون توجیه میارید ؟ اینکه تقصیره زن بدکار بوده و آقاتون حق داشته که جذب بشه؟ جالبه کع خیلی از اقایون به دروغ خودشون رو مجرد جا میزنن ، اونو چی میگی؟
من یه سوال دارم مگه اون زن خرابکار نسبت به شما تعهدی داشته که نباید برا پول به شوهرت پیشنهاد بده ؟ مگه اون زن پدر بچهی شما بوده ؟ مگه شما به اون زن محبت و عشق میورزیدین؟ نخیر خانم، جواب همه اینا همسرته
بعد در میاین میگین خوب وسوسه شده ؟ واقعا برای شما بهتر از شوهرتون وجود نداشت ؟ واقعا شما آقایون خوش تیپ و خوش استایل با لباس جذب و هیکل ورزشکاری به چشم ندیدین ؟ همونا به خیلیا نخ میدن ولی شما باشی باهاش وارد رابطه میشی ؟ معلومه که نمیشی چون تو نمیخوای زندگیت خراب کنی پس یعنی وسوسه نشدی ؟ میدونی ممکنه از شوهرت بیشتر بهت محبت میکنه و خوشگل تره پولدار تره پس چرا تو نمیری پی هوس بازیات . یکی بهم گفت انگاری داری میسوزیاا
معلومه که میسوزم از جاهلیتت چرا نسوزم وقتی به آقای خیانت کارت حق میدی که زندگیشو بخاطر چیزی که میتونه از زن خودش هم بدستش بیاره خراب میکنه یکم تفکر کن خانم.
همسرت بجای این که اون همه خرج زن های بی بندبار میکنه چرا خرج تو نمیکنه چرا محبت شو با تو نمیکنع چرا پیامک بازیاشو با تو نداره تا کی میخوای خودتو گول بزنی که نه!! منم زندگی خوبی داشتم منم شوهرم دوسم داره ولی تقصیر اون زنه بوده
نه عزیزم تقصیر اون زنه نبوده چون ایشون شغلشه ، من از اون زن ها حمایت نمیکنم میدونم شغلش درست نیست ولی خب چیزیه که هست چیزیه که توی جامعه وجود داره ، ولی خب جنس مردش هم وجود داره چرا تو نمیری پی هوس بازیات؟ نمیگم همه خانوما خوبن ولی درمورد بد هاش صحبت نکردم . تو اک بودی شوهرت تا بفهمه جنازهتو میذاره ، بعد توی بدبختی که حق میدی به شوهرت و واقعا نمیدونم تو سرت چی میگذره
اون میگه وسوسه شدم گولم زد ، توهم میگه عه راس میگه اگ اون نبود شوهرم اینجوری نمیکرد ، نه عزیزم شوهرته که وا داده اونه که خلاف کرده اونه که عهد شکسته اونه که پی هوس بازیای دنیوی
توهم ساده ای ..میگن زنی که شوهرش خیانت میکنه بی عرضهست کیا این حرفو میگن ؟ خوده زنا 😄 متاسفم واقعا ..
هزار راه هست برای مشکلات زناشویی که طلاق اخریشه نتونستی ؟نخواستیش؟ طلاقش بده ، خیانت توجیه نداره مقصر کسیه که تو رابطه هست ولی عهد شکسته، تمام