2777
2789
عنوان

تاپیکی که تعطیل شد

187 بازدید | 16 پست

سلام و عرض ادب 

درسته من ۱۹ سالمه سنم کمه برای این حرفا ولی ..

واقعا یچیزی رو متوجه نمیشم ، خانم ها شما خودتون هم برای خیان*نت آقایون توجیه میارید ؟ اینکه تقصیره زن بدکار بوده و آقاتون حق داشته که جذب بشه؟ جالبه کع خیلی از اقایون به دروغ خودشون رو مجرد جا میزنن ، اونو چی میگی؟

من یه سوال دارم مگه اون زن خرابکار نسبت به شما تعهدی داشته که نباید برا پول به شوهرت پیشنهاد بده ؟ مگه اون زن پدر بچه‌ی شما بوده ؟ مگه شما به اون زن محبت و عشق میورزیدین؟ نخیر خانم، جواب همه اینا همسرته

بعد در میاین میگین خوب وسوسه شده ؟ واقعا برای شما بهتر از شوهرتون وجود نداشت ؟ واقعا شما آقایون خوش تیپ و خوش استایل با لباس جذب و هیکل ورزشکاری به چشم ندیدین ؟ همونا به خیلیا نخ میدن ولی شما باشی باهاش وارد رابطه میشی ؟ معلومه که نمیشی چون تو نمیخوای زندگیت خراب کنی پس یعنی وسوسه نشدی ؟ میدونی ممکنه از شوهرت بیشتر بهت محبت میکنه و خوشگل تره پولدار تره پس چرا تو نمیری پی هوس بازیات . یکی بهم گفت انگاری داری میسوزیاا

معلومه که میسوزم از جاهلیت‌ت چرا نسوزم وقتی به آقای خیانت کارت حق میدی که زندگیشو بخاطر چیزی که میتونه از زن خودش هم بدستش بیاره خراب میکنه یکم تفکر کن خانم.

همسرت بجای این که اون همه خرج زن های بی بندبار میکنه چرا خرج تو نمیکنه چرا محبت شو با تو نمیکنع چرا پیامک بازیاشو با تو نداره تا کی میخوای خودتو گول بزنی که نه!! منم زندگی خوبی داشتم منم شوهرم دوسم داره ولی تقصیر اون زنه بوده 

نه عزیزم تقصیر اون زنه نبوده چون ایشون شغلشه ، من از اون زن ها حمایت نمیکنم میدونم شغلش درست نیست ولی خب چیزیه که هست چیزیه که توی جامعه وجود داره ، ولی خب جنس مردش هم وجود داره چرا تو نمیری پی هوس بازیات؟ نمیگم همه خانوما خوبن ولی درمورد بد هاش صحبت نکردم . تو اک بودی شوهرت تا بفهمه جنازه‌تو میذاره ، بعد توی بدبختی که حق میدی به شوهرت و واقعا نمیدونم تو سرت چی میگذره 

اون میگه وسوسه شدم گولم زد ، توهم میگه عه راس میگه اگ اون نبود شوهرم اینجوری نمیکرد ، نه عزیزم شوهرته که وا داده اونه که خلاف کرده اونه که عهد شکسته اونه که پی هوس بازیای دنیوی

توهم ساده ای ..میگن زنی که شوهرش خیانت میکنه بی عرضه‌ست کیا این حرفو میگن ؟ خوده زنا 😄 متاسفم واقعا ..

هزار راه هست برای مشکلات زناشویی که طلاق اخریشه نتونستی ؟نخواستیش؟ طلاقش بده ، خیانت توجیه نداره مقصر کسیه که تو رابطه هست ولی عهد شکسته، تمام 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

حرص نخور .نظرت درمورد زنایی که بچه دارن و با پسر مجرد 15 سال کوچیکتر یا مرد کثیفی مثل خودش میگرده چیه این کثافت بازیارم جلو بچه هاشون بروز میدن چیه کمتر طرفداری کنید هم مرده فاسده هم رنه .بخدا یه مورد ندیدم چندین مورد دیدم با اب و تابم تعریف میکنن متاسفانه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرص نخور .نظرت درمورد زنایی که بچه دارن و با پسر مجرد 15 سال کوچیکتر یا مرد کثیفی مثل خودش میگرده چی ...

من نمیگم زنا مقصر نیستن وسط حرفام هم اینو تاکید کردم 

من میگن چرا نصف خانوما در میان میگن نه مقصر شوهرم نیست اون حق داشته بخواد جذب بشه طبیعت‌ش اینجوریه بوده ! کی همچین حرفی زده یعنی طبیعت مرد ذات خراب داشتنه؟

من نمیگم زنا مقصر نیستن وسط حرفام هم اینو تاکید کردم من میگن چرا نصف خانوما در میان میگن نه مقصر شوه ...

ببین تا حدود زیادی حرفتو قبول دارم یعنی 90 درصد درسته اما ای کاش با این خانوما یه کم هم کلام بشی ببینی چه فتنه هایین .من کلینیک زیبایی کار میکنم یعنی گاهی یه چیزایی میگن که نمیدونی بخندی یا گریه کنی یا سکوت کنی یا ...

من نمیگم زنا مقصر نیستن وسط حرفام هم اینو تاکید کردم من میگن چرا نصف خانوما در میان میگن نه مقصر شوه ...

ببین تا حدود زیادی حرفتو قبول دارم یعنی 90 درصد درسته اما ای کاش با این خانوما یه کم هم کلام بشی ببینی چه فتنه هایین .من کلینیک زیبایی کار میکنم یعنی گاهی یه چیزایی میگن که نمیدونی بخندی یا گریه کنی یا سکوت کنی یا ...

زنا چون زورشون به شوهره نمیرسه و اکثرا  شوهره تامین کننده همه چیزه سریع میندازن که اره لباسش فلان بود عشو اومد گولش زد طفل معصوم رو!!!کم پیدا میشن زنای که با خیانت شوهرا کنار نیان و بیخیال پول در کنار یه کثافت خائن بشن و همیشه  ۱۰۰٪اون یکی کثافت رو مقصر  میدونن

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

بعد عزیزم کسی که بهش خیانت شده برای اینکه بتونه زندگیش رو حفظ کنه و با شوهرش ادامه بده مجبوره بگه شوهرم یه بچه ی بی اختیار پنج ساله بوده که گولش زدن ، مجبوره بگه شوهرم فرشته بوده و همه ی زنای جهان شیطانن😑

❤️🤍PEGAH🤍❤️
من اگه حال داشتم این همه نوشته رو بخونم الان دکتر بودم

خیلی بیشتر از این ها تیکه تیکه توی این سایت خوندی،ولی من دوست داشتم یکجا بیان کنم 

بعد عزیزم کسی که بهش خیانت شده برای اینکه بتونه زندگیش رو حفظ کنه و با شوهرش ادامه بده مجبوره بگه شو ...

درسته ولی با اینکار زمینه رو برای خیانت های بیشتر فراهم کردن اصلا عادی شده که: نه اصلا مرد تقصیری نداره 

چون عرضه و جرئت ندارند اعتراف کنند شوهر خودشون تصمیم گیرنده بوده

مگه برای ما زنها گزینه خیانت کمه؟ خیلی راحت مردها به همسر همجنس خودشون نزدیک میشن اگر زنی مرد بیاره خونه میگید مقصر اون مرده یا زنده هرزس؟ مرد با مرد و زن با زن رقیبه و هیچ تعهد و رحمی هم قرار نیست داشته باشند همسر خودتون رو افسار کنید