2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم  برای بچه هام بزنم ولی نزدم هنوز دو دلم شاید نبرم ولی از اوایل شهریور تا اخرای شهریور معمولا راحت پیدا میشه کجایی شما

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

میخواستم برای بچه هام بزنم ولی نزدم هنوز دو دلم شاید نبرم ولی از اوایل شهریور تا اخرای شهریور معمول ...

من جنوب تهران محلمون کوچیکه باید برم بگردم اطراف...

یک سری اومده بود زود تموم شده بود 

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

نزنید عوارضش از مریضیش بیشتره بعدا نشون میده چه بلایی سر بدن میاده

چه عوارضی ؟؟؟

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

من جنوب تهران محلمون کوچیکه باید برم بگردم اطراف...یک سری اومده بود زود تموم شده بود

عه سلام همشهری منم بچه پایینم اینورا هس تو داروخانه ها.من بچه هام هر دو مدرسه میخوان برن میترسم هر روز ی نوع مریضی بگیرن بیارن بدن به پسر کوچیکم چون اون سابقه تشنج با تب دارع از اینورم میگم شاید اصلن آنفولانزا نگیره چرا بچرو ببرم واکسن الکی بخوره

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

من جنوب تهران محلمون کوچیکه باید برم بگردم اطراف...یک سری اومده بود زود تموم شده بود

عزیزم داروخونه ۱۳ آبان برو دارن

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

خدایی این چیه اینقدر براتون مهمه

وا :/ 

چه حرفی میزنید ...معلومه مهمه ...شما بچه نداری فکر کنم .

برای بچه ها میگیرم  مدرسه میرن ۹ماهه سال مریض میشه

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍