2777
2789
عنوان

خیلی وحشت کردم خیلیی 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3250 بازدید | 50 پست
یعنی معلم شما و چند تا از دختراشو کشتن؟! اونم بریدن سر؟! خدا رحمتشون کنه ملت چه بی رحم شدن

معلم من و سه تا از دختراش😭😔

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
یعنی یه نفر این همه آدم کشته؟؟؟یا زن همسایه هم همدست بوده؟؟

زن همسایه و شوهرش

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرچ کردم نوشته بود گفتن سرقت طلا

اره چند روز قبل عروسی داشتن اینا طلاهاش رو دیده بوده از همونجا تصمیم به قتلش گرفتن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

من خوندم ماجرای قتلشون رو همسایه مستاجر برادر شوهر معلم شمابوده که دست به قتل زده اول مادر و سه تا دختر رو صدا میزنه که بیا رنگینک درست کنیم وقتی مادر و دخترا میرن شوهراون خانم میاد خونه معلم شما طلا ها رو بدوزده و میدوزده که پسر معلم شما خونه بوده اونم میندازه توی صندوق عقب ماشین 

من خوندم ماجرای قتلشون رو همسایه مستاجر برادر شوهر معلم شمابوده که دست به قتل زده اول مادر و سه تا د ...

متاسفانع💔

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اسی تو همونی ک امروز عکس این داستانو تو گروهای درسی گذاشتی میگفتی ترسیدم نمیتونم درس بخونم همشهریمو ...

ن عزیزم من درسم تموم شده اما بله دیشب این اتفاق افتاده و همه جا پر شده...

خانوادگی روانی بودن😱طفلک اون پسره بمیرم براش .روح و روان میمونه برا اون بچه😭

😭😭😭😭

همون خبر قتل 4 نفر از اعضای یک خانواده در لارستان درسته؟

بله عزیزم

من داشتم اتفاقی تاپیکاتو میخوندم ...خیلی جالب بود از ۱۰۴ تا تاپیک تو ۸۰ موردش یا استرس داشتی یا وحشت ...

خب مشکلش چیه؟ اضطراب و استرس واستون جدید و غیر عادیه؟