2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دردش نمیگرفته رفته القای درد بعدم دوروز بوده بیمارستان در نهایت با بی حسی زایمان کرده منم نگرانش بودم اما وقتی دیدم مردم رو چطور مچل خودش کرده واقعا خوشم نیومد میتونست توی پستی که گذاشت بگه مثلا طبیعی زاییده با بی حسی ولی باید انقدر ازش میپرسیدن تا بالاخره جواب بده نمیفهمم چرا ملت رو سرکار میذارن 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
هیچی دردش نمیگرفته رفته القای درد بعدم دوروز بوده بیمارستان در نهایت با بی حسی زایمان کرده منم نگران ...

به نظر من آدمی که داره از درد نابود میشه و تو شرایط خطرناکیه نمیشینه تاپیک زدن و گزارش لحظه به لحظه حالا بازم الله علم

به نظر من آدمی که داره از درد نابود میشه و تو شرایط خطرناکیه نمیشینه تاپیک زدن و گزارش لحظه به لحظه ...

دقیقا منم شرایطت مشابهش بودم حتی به خانوادمم خبر ندادم تا از نگرانی اونا خودم بیشتر پنیک نکنم و اینکه زمانی که درد شدید میشه اصلا نمیشه نفس کشید چه برسه گوشی دستت بگیری

حالا احتمالا ایشون چون دردهاش شروع نشده بود تونست زمانی رو که درد نداره تاپیک بزنه

در هرصورت از بعضی رفتارها میشه فهمید قضیه چیه من واقعا خوشم نمیاد مرد رو مچل یه جواب میکنن

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
دقیقا منم شرایطت مشابهش بودم حتی به خانوادمم خبر ندادم تا از نگرانی اونا خودم بیشتر پنیک نکنم و اینک ...

دروغ بود مگه؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد