2777
2789
عنوان

گربه ام ایدز داره🐈

1630 بازدید | 51 پست

شاید به گوش خیلیا نشنیده باشن که حیوانات هم دچار ایدز میشند اما با این تفاوت که اون ها به ما نمیتونن این بیماری رو انتقال بدن .. جز میمون و گوریل و شامپانزه ها و .. من گربه ام از مادرش دچار این بیماری شده و سیستم ایمنی اون ضعیف شده

براش دعا کنید♥️دلگرمی من تو روزهای سختمه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نمیتونم کسایی که به گربه وابسته هستن رو درک کنم..

میشه بگین چه حسی دارین؟؟؟

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

قبل از اینکه بیاریش معاینه نکردی؟

راستش اون زمان دچار عفونت نبود ازمایش خونش طبیعی و نرمال بود فقط ولکسن هارو زده بودم..

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

سوال اینجاست که ننه اش از کی گرفته ؟! 🗿

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ایدز خطر داره مواظب خانواده باشین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اصلا نمیتونم کسایی که به گربه وابسته هستن رو درک کنم..میشه بگین چه حسی دارین؟؟؟

خب اخه عزیزدلم من با خودش تو مرحله اول حال میکنم ینی عاشق فیس و حرکاتشونم این حس رو به سگ برای مثال ندارم قطعا وقتی خوشت نیاد ارتباطم نمیتونی بگیری

سوال اینجاست که ننه اش از کی گرفته ؟! 🗿

😑😂حین جفت گیری