2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

169 بازدید | 21 پست

من یه حاملگی خارج رحم داشتم و جنین توی لوله سمت چپم گیر کرده بود و 3 ماهم شده بود مجبور شدن سزارینم کنن ولی دکترم گفت لولم سالم نگهداشته و لولم بسته نشد

دکتر برام ازمایش عکس رنگی نوشته خیلی ها میگن خیلی درد وحشتناکی داره و نیم ساعت باید درد بکشی خیلی ها میگن نه درد نداره منم میترسم به شدت نمیدونم چیکار کنم استرس گرفتم ناراحتی قلبی هم دارم استرس اصلا برام خوب نیست به دکترم گفتم برام بیهوشی بنویسه میگه درد نداره در حد پریودی هست فقط یه امپول کترولاک بزن و یه شیاف بزن هیچی نمیفهمی ولی دارم از ترس و استرس میمیرم از ترسم همش به گریه میوفتم میگم نمی خوام برم انجامش بدم چون الان پریودم و روز دوم پریودمه همین که پاک بشم باید برم فقط کارم شده از استرس و ترس گریه کردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس عزیزم برو بگو برات بی حسی بزنن دردش در حد یه پریودی پر درده همین

قبلا انجام دادی؟؟؟ 

دکترم بهم گفت یه امپول کترولاک بزن و یه شیاف دیکلوفناک و برو درد نمیفهمی ولی ممکنه بی حسی نداشته باشن اونجا بدون بی حسی و بیهوشی باشه

حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه درد داره در حد درد روز اول پریودی، نه بیشتر، کاملا قابل تحمل، اصلا وحشتناک نیست ...

واقعا درد نداره؟؟؟ یا داری برای روحیه دادن به من میگی درد نداره

به خودت بستگی داره تحمل دردت چقدر باشه بیخیال باش دردش کمتر اینکه استرس داشته باشی درد بیشتری میکشی

نمیدونم بدجوری میترسم دست خودم نیست کلا ادم ترسویی هستم تحمل دردم کمه ولی خب از نظر یه دکتر دندون پزشک تحمل دردم خیلی بالا بود چون یکی از دندونام بی حسی نمیگرفت انقدر درد داشت گفتم تحمل میکنم بدون بی حسی بکش و بدون بی حسی کشید که میگفت فکر نمیکردم بتونی تحمل کنی ولی کردی و تحمل دردت خیلی بالاست

قبلا انجام دادی؟؟؟ دکترم بهم گفت یه امپول کترولاک بزن و یه شیاف دیکلوفناک و برو درد نمیفهمی ولی ممکن ...

تحقیق کن کجا ها با بی هوشی تو شهرت دارن قیمتش مناسبه من دوسال پیش رفتم یکجا یک خورده بدون بی هوشی با بی هوشی فکر کن چقدر در میومد بهساز طب رفتم دویست بی هوشیش سیصد جدا بود بدون بیمه باید وسیله هاشم میخریدیصد تومن وسیله هاش بود 

نمیدونم بدجوری میترسم دست خودم نیست کلا ادم ترسویی هستم تحمل دردم کمه ولی خب از نظر یه دکتر دندون پز ...

سعی کن بیخیال باشی می‌دونم نمیشه اما تا جایی که میتونی سعی خودتو بکن اینطوری بدتر روحیت داغون میشه 

عزیزان میشه ازم حمایت کنید و عضو کانال بشید خیلی ممنون❤️❤️❤️. @jbvjkbgfjjbjkbbseyiojbfti