2777
2789
عنوان

هیچکی ینی سردرنمیاورد

30 بازدید | 4 پست

فلش خریدم دوتا . 

خراب بودن کل عکسای خونوادگیم پاک شدن رفتم دیشب ب یارو دادم گفت ریکاوری میکنم . امشب رفتم گف هنوز ریکاوری نشده . اون یکی رو هم گف که برات از شرکت میارم ی دونه جدیدشو ۳۲ گیگ . الان میگ ۸۰ تومن هزینه پست ۵۰ تومن هزینه من .

من حرفم اینه ک وقتی خودش دوتا فلش خراب انداخته ب من چرا باید هزینه کنم من از جیبم؟

فلش عه هم هنوز نیومده و من پس فردا کنفرانس دارم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
فلش،گارانتی داره

اره ۵ ساله . ب همون خاطر گف میبره ی دونه دیگ میاره . حرف من اینه من حتما باید هزینه کنم از جیبم؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه ی پست؟

اره . میگ ۸۰ تومن هزینه پست میشه . ریکاوری هم میکنم واست ۵۰ میشه . 

بعد هم امشب میگفت که من از این فروختم ی عالمه شما اولین نفری ک میگی خرابه . خوب من ک مرض ندارم الکی وقتی دوتا فلش گرفتم هردو ی مارکن و خراب یعنی مشکل از فلش بوده