2777
2789

بچه ها اینا دوتا خواهر بودن که من با جفتشون دوستم و یکیشون همسنمه یکیشون یه سال کوچیک تر

نزدیک بیست سال دوستیم و اونکه همسنمه عروسیش بود

تلفنی گفت اره داریم کارتارو مینویسیم اما بعد هیچ کارتی برام نیاوردن

بنظرتون از این به بعد چطوری باهاشون رفتار کنم؟ اینم بگم تو یه خیابونیم و ممکنه ببینمشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اصلا نشون نده که احساس خوبی به این مسئله نداشتی.

ولی رابطتت رو با دوستات از این به بعد مدیریت کن، یعنی فقط در حد همون احوال پرسی بیرون و گاهی تلفن باشه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بیست سال باهم دوست بودین، تو یه خیابونم زندگی میکنید تازه اونقد صمیمی هستید که موقغ کارت نوشتن باهات حرف زده 😐😐😐 به نظرم کلا کنسلش کن 

اخه دوستی که واسه همچین مناسبتی دعوتت نکنه دیگه میخوای چیکار؟

اگه هم زیادی واکنش بدی با خودش میگه وای چقد ناراحتت کرده

کلا دیگه باهاش کاری نداشته باش و بی اهمیت باش 

دوست صمییییمیم 

یه شب همینطوری پیامش دادم گفتم میای پس فردا بریم جایی 

گفت پس فردا عقدمه 😑😑😑

سه چهارماه نامزد کرده بود به من نگفته بود  فکر کن 

من کلا اینقدر پیگیرش نشدم رابطه قطع شد رفت پی کارش

...

فقط اینا که میگن عادی برخورد کن مگه ادما وسیله هستن فقط موقع تنهایی و .. بری سراغشون 

باید قشنگ حالیشون کنی دیگه بهت زنگ. زدن برای بیرون رفتن بگو کار دارم نمیام یبارم بگو عروسی دوست عزیزم شش ماهه اشنا شدیم دعوتم خیلی ذوق دارم نمیتونم حرف بزنم دارم میرم خرید قشنگ حالیشون میشه