2777
2789
عنوان

با این دوستم چجوری رفتار کنم که عروسیش دعوتم نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 36 پست
آره تلافی که بکن فکر نکنن هیچی حالیت نیست بفهمن دیگرانم میتونن بد بشن

دختر پاییز من چرا بهت حس خوبی دارم 😅 باور کن ربطی به تاپیکم نداره یهویی بهت حس خوبی پیدا کردم

دختر پاییز من چرا بهت حس خوبی دارم 😅 باور کن ربطی به تاپیکم نداره یهویی بهت حس خوبی پیدا کردم

عزیز دلم خودت خوبی که دیگران و خوب میبینی تو زندگیم سختی زیاد کشیدم از اطرافیانم زیاد ضربه دیدم دوست ندارم کسی کارایی که من کردم تکرار کنه اما هر چقدر باهام بد بودن من بهشون خوبی کردم اما از این به بعد می‌خوام با هر کی مثل خودش باشم که فکر نکنن احمقم توام احتمالا شخصیتت عین من وگر نه دوستت از ترس اینکه بهش چیزی بگی دعوتت میکرد اما می‌دونستی آدم بخشنده ای هستی واسه همین دعوتت نکرده گفته بعداً میبخشیش

عزیزان میشه ازم حمایت کنید و عضو کانال بشید خیلی ممنون❤️❤️❤️. @jbvjkbgfjjbjkbbseyiojbfti

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم خودت خوبی که دیگران و خوب میبینی تو زندگیم سختی زیاد کشیدم از اطرافیانم زیاد ضربه دیدم دوست ...

درسته منم دقیقا تموم این چیزا رو تجربه کردم

اونا بدی میکردن من هیچ وقت به روشون نمیوردم

حتی برای برادر و دوست اشنا همه اینجوری بودم بیخود نبود باهت حس خوبی دارم نگو مثل خودمی

ولی افرین اتفاقا اشتباه میکردیم باید با هرکس مثل خودش بود چند وقت دیگه کارشون بهم افتاد منم میدونم چیکار کنم

درسته منم دقیقا تموم این چیزا رو تجربه کردماونا بدی میکردن من هیچ وقت به روشون نمیوردمحتی برای برادر ...

آره منم همین تصمیم گرفتم بهشون بفهمونم مهربون بودنم از رو سادگی نبود انتخابم بود وگر نه من صد تا مثل اونا رو میبرم دم چشمه تشنه برمیگردونم فعلا باهاشون رفت آمد ندارم ولی اگه جایی اتفاقی ببینمشون می‌دونم باهاشون چجوری برخورد کنم

عزیزان میشه ازم حمایت کنید و عضو کانال بشید خیلی ممنون❤️❤️❤️. @jbvjkbgfjjbjkbbseyiojbfti