2777
2789
عنوان

کودک دوسالمون باطری خورده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 20759 بازدید | 78 پست
سلام هزیزم خوبم ت خبی ؟مامانم خوبه فردا باژ میره پیش دکترش خوبه اونم عزیزم راسی قراره فردا یا پس فرد ...

شکر تو خوب باشی مام خوبیم

آخیییی ،یاد اون دوران بخیر ،خیلی خوش می‌گذشت دور هم،همشم ب خاطر وجود تو بوده🩷

حالا فک کنم نشون دادی ری اکشنش چیبوده؟

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کنید بابا شاید نخواد جوابتونو بده😂بذارید راحت باشه😂اگه دلش خواست میاد میگه حتما دوس نداره بیاد اینجا

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
ولش کنید بابا شاید نخواد جوابتونو بده😂بذارید راحت باشه😂اگه دلش خواست میاد میگه حتما دوس نداره بیاد ...

😂🤦🏻‍♀️

مامانم بیمار بود عزیزم مرتب بهش میرسیدم خواهرمم مدرسه میره درس مشقش افتاده گردن من کارای خونه 

دانشگاه این سال نرفتم بجاش دارم کلاس آموزشی میرم باور کن به شدت سرم شلوغه اصلا وقت نامزد بازیم نداریم🥲😅

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
کجااااایی دخترررررردلم برای تاپیکای نامزدبازی و عشقولانت و حتی دعواهای دوران نامزدی😀و اسکرین شاتات ...

دعواها که هنوز پابرجاست😂 ولی مثل قبل هم دیگه رو نمیبینم کارام زیاده درگیره اونم داره واحد بالایی خونش رو باز سازی میکنه کلا مهم برامون گرفتن بود که هنوز نگرفته ولی نامزد کردیم خیالش راحت شد😂

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
سنا بیا و بگو چی شد تیشرت رو نشونش دادیعکس العملش چی بودسنا لطفا بعضی وقتها با جزئیات بگو نامردی نکن ...

نه🫠

هروقت اراده کردم بگم دعوامون شد میخاستم فردا شبش بگم که باز دعوامون شد اونم بدجوور دیگه زده شدم😂🤣 جمعش کردم دوباره گذاشتم تو کمد🤦🏻‍♀️

بی معرفت کجایی کاش بیایی یکم از فانتزی های دوران نامزدی بگی دلمان تنگ شد

دوران دوستی بیشتر فانتزی داشتیم تا الان 

الان دوتامون درگیریم وقت نمیکنیم نامزد بازی کنیم فوق فوقش هفته ایی دوبار شامو بریم بیرون ی دل سیر همو‌ببینیم

شکر تو خوب باشی مام خوبیمآخیییی ،یاد اون دوران بخیر ،خیلی خوش می‌گذشت دور هم،همشم ب خاطر وجود تو بود ...

اره دوران دوست هرچند تلخ بود ولی شیرینی هاشم داشت واقعا یادش بخیرر

نه عزیزم نشد 🤦🏻‍♀️

نه🫠هروقت اراده کردم بگم دعوامون شد میخاستم فردا شبش بگم که باز دعوامون شد اونم بدجوور دیگه زده شدم� ...

ای خدا 

ولی یه روز که فکرشم نمیکنی تیشرته رو نشونش میدی بی برنامه😂 اوصولا کار برنامه ریزی شده خوب پیش نمیره

دوران دوستی بیشتر فانتزی داشتیم تا الان الان دوتامون درگیریم وقت نمیکنیم نامزد بازی کنیم فوق فوقش هف ...

سلام خوبی عزیزم 

دیدی چقدر اذیت کردی خودت رو بهش برسی ‌‌..دوست بودی بهتر بودا ما هم فیض می‌بردیم حداقل  

😂🤦🏻‍♀️مامانم بیمار بود عزیزم مرتب بهش میرسیدم خواهرمم مدرسه میره درس مشقش افتاده گردن من کارای خو ...

سلام عروس خانم خوبی 

سعی کن از ترم بعد حتما بری دانشگاه ، تا عقب نمونی حیفه .

نمی خواد تیشرت بهش نشون بدی، هر وقت اومد خونه تون بپوش جلوش رژه برو 😅