الان با شوهرم دعوام شد داشتم تمیز کاری میکردم یه چیزی رو پرت کردم اونطرف رو زمین یکمم عصبی بودم مث روانیا پرید بهم زد تو گوشم و یه چیز سنگین پرت کرد تو کمرم الکی الکی یعنی مسعله در حدی نبود که بخواد لین طوری رفتار کنه همیشه همینطوریه حرصش ک میگیره منو چند تایی چک و لگد میزنه و الان من از خونه زدم بیرون بهم گف برو خونه بابات از اون طرف برنگردی منم گفتم اینجا خونمه هر وقت دلم بخاد میام تو مشکل داری میتونی بری گفتم اگمرد بودی دستت روم بلند نمیکردی اگرم نمیتونی جلو خودتو بگیری تیمارستان نزدیکه میتونی بری خودتو بستری کنی و زدم بیرون نمیدونم الان کجا برم همسرم میدونه من هیچوقت نمیرم مشکلاتمو به خانوادم بگم واسه همین هربار میگه برو خونه بابات منم چون مامانم مشکل استرس و اضطراب خیلی شدید داره نمیتونم این مشکلا رو بهش بگم الان نمیدونم چیکار کنم دلم خیلی گرفته
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد
ادم فقط باید وقتی مشکلش رو به خانوادش بگه که بخواد طلاق بگیره
برو یه چرخی بزن تا هردوتاتون آروم بشید
🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴 تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خونه نباشه نه میتونم غذا بخورم نه میتونم استراحت کنم
الان دارم کور میشم از خستگی
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
نمیشه اگه بگم مامانم حالش بد میشه ممکنه اگه رابطه ماهم درست شه تا ماه ها این استرس باهاش بمونه
عزیزم 🥲🫂
خب اینطور که وضعیت بدتر میشه
همسرتون سو استفاده میکنه
این چه زندگیه بی دلیل حتی یه سیلی هم زور داره به ادم
چقدر همسرتون بی درک هستن
قهر کن کم محلی کن تا بفهمه کارش اشتباهه
What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد