2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار زد به زانوم چنان جیغ ودادی راه انداختم دیگه نکرد

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

نه نشده

اما خب توی شوخی دستی ممکنه خب وسط شوخی یهو دستش یکم محکم تر بخوره 

ولی توی صورت شوخی نمیکنه باهام

منظورت اینه جدی بزنتت؟ یا نه سر شوخی

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

منحرف شدم😂

گاز میگیره🥲

هرچیم بهش میگم درد میگیره حالیش نیس ولی یواش میگیره 

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
نه نشدهاما خب توی شوخی دستی ممکنه خب وسط شوخی یهو دستش یکم محکم تر بخوره ولی توی صورت شوخی نمیکنه با ...

اینکه مثلا به شوخی محکم بزنه جوری که صورتت کبود بشه 

بعدن تو دعواهم میزنه میترسم عادی بشه 

اخه ماهم شوخی میکردم ولی نه تا این حد که امروز زد تو گوشم کبود شد میتریم بعدا تکرار بشه

تو هم می‌زدی ببین از الان کاری کن که بفهمه هر شوخی کنه تو هم باهاش همون شوخی رو میکنی اینطوری خودش حد و مرز می‌زاره واسه شوخیاش

عزیزان میشه ازم حمایت کنید و عضو کانال بشید خیلی ممنون❤️❤️❤️. @jbvjkbgfjjbjkbbseyiojbfti

3 ساله زنشم 

ی وقتایی خداشاهده یجوری کشتی میگیریم و همو ب شوخی میزنیم ک احتمال میدم یکیمون ی چیش بشه!

ولی ت دعواها حتی فحشم نمیده بم، چ برسه کتک!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یبار پای منو زد

کبوووود شذ

وررررم کرد

راه نمیتونستم برم چن روز😅

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂