2777
2789

بچه‌ها پسر من یازده سالشه و یه دوستی داره که گاهی با هم تلفنی صحبت می‌کنن و بازی می‌کنن.و من هم با مادرش دوست هستم.این دوستش هر از گاهی هم حرف‌های بدی می‌زنه،حالا نه خیلی بد ولی حالت توهین دارن.چند وقت یکبار هم پسرم رو توو گروه‌های سه نفره که خودش و پسرم و یک نفر از دوست‌های خودش هستن عضو می‌کنه.پسر من هم می‌گه چرا بدون اجازه من من رو توو گروه‌ها عضو می‌کنه.بار اخر که این کاررو کرده پسر من بلاکش کرده.نمی‌دونم عکس‌العمل نشون بدم ؟کارش بد بوده؟ خودم پا در میونی کنم؟زشت نیست وقتی با مادرش روبرو می‌شم؟

چقدر دوستت دارم‌ خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تو دوستیشون دخالت نکنید

میخوان دوست باشن میخوان بزنن تو سر و کله هم

تا جایی ک خطر نباشه دخالت نکنید چون فاز خاله زنک بازی پیش میاد این وسط اصلا

بذارید خودش مدیریت کنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دخالت نکن بنظرم توی قهر و آشتی با دوستش فقط راهنمایی کن و بگو فلان جور خوبه اما پادرمیونی نه

و اینکه چقد بده بچه ۱۱ ساله گوشی داشته باشه

میدونم همه دارن دیگه الان

ولی بده

خدایا منو یک روز قبل رفتنش بیار پیش خودت♥️

بابا اقتضای سنشونه 

دیگه الان پسرت بزرگ شده  باید مسائل با دوستاشو خودش حل بکنه الآنم که چیزی نشده .

بره تو تنظیمات یه گزینه هست اضافه کردن گروه بزنه رو هیچ کس .اینطوری دیگه کسی نمیتونه ادش کنه تو گروها