2777
2789

ولی به احتمال زیاد به زودی خواهم دید.

تجربیات تلخ برای من تکرار میشن.

یک بار دیگه هم سالها پیش یه نفر منو پیچوند و عکسهای خودش و همسر و بعد بچه اش رو میذاشت. البته بلاکش کردم.

چرا تاریخ برای من تکرار میشه؟ چرا همیشه آخرش من می بازم؟ چرا این زندگی تموم نمیشه؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خودسازی نمیکنی

افکارتو رشد نمیدی

باز انتخابای قبلی رو تکرار میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه عزیزم یه اتفاقاتی برام میفته که باور میکنم تقدیر و سرنوشت از پیش تعیین شده واقعا وجود داره. تو از ...

نه تقدیری هست نه سرنوشت

اینارو مغلطه نکن برا خودت بهانه بیاری 

به جای ناله چشتو باز‌کن بله نگو به هر مردی

چون ضعیفیسست عنصری با مرد های نا مناسب دوست میشیکمبود محبت داری و هر مردی میاد قبول میکنی

چرا توهین میکنی خانم؟ چرا به من میگی ضعیف و سست عنصر؟ من کمبود محبت دارم؟ ادب داشته باش.

من تو عمر چهل ساله ام فقط با دو تا مرد آشنا شدم و نذاشتم حتی دست بهم بزنن.

همچین میگی هر مردی میاد قبول میکنی انگار با ده تا مرد خوا.بی.دم.

وقتی چیزی رو نمیدونی بیخودی انگ نزن.

تا وقتی رو عزت نفست کار نکنی 

و از اتفاقات گذشته درس نگیری و عبور نکنی اونقدر تکرار میشن تا دیگه خسته بشی و خودتو رشد بدی 

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.