2777
2789

من دوسال حرف اخر خریدم (آنلاین) و از جاییکه اصلاااا حوصله انلاین ندارم اصلا نمیدیدم فیلمارو و گزارش کار فیک میفرستادم.

درس خوندن عادی خودم ساعت مطالعه بالایی ندارم

اصلا تکنیک تست زنی بلد نیستم

تجربیم خانوادم میگن یه موسسه ثبت نامت کنیم ولی من بازم حس بدی دارم ممکنه مثل سالهای قبل بازم نخونم و شرمنده خانوادم بشم (میخان وام بگیرن برام) 

با اینکه میدونن سالای قبل هزینه هاشون نتیجه نداشت بازم میخان بگیرن برام من قبول نمیکنم

حالا میتونم همین کتاب تست بگیرم و یه رشته خوب قبول شم؟؟

میگه گربه ی گرگه مرده  !😅

حرف آخر اصلا و ابدا بدرد نمیخوره 

واقعیتش اگر تا به حال نخوندی نیاز به آموزش داری نمیتونی با درسنامه های بهم ریخته ی چهارتا کتاب کمک درسی پیش بری 

این دبیرا عالی هستن 

ریاضی معین کرمی 

زیست حنیف عظیمی 

فیزیک یحیوی 

مدل تدریسشونم با ی سرچ توی تلگرام و روبیکا و از این قبیل میتونی ببینی 

هیچ وقت به صورت کامل از یک موسسه پک کاملشو نخر !بعضی دبیر ها توی هر موسسه بدرد نمیخورن 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

حرف آخر اصلا و ابدا بدرد نمیخوره واقعیتش اگر تا به حال نخوندی نیاز به آموزش داری نمیتونی با درسنامه ...

دقیقا با این حرفت که همه‌دبیر های خوب توی یک موسسه نیستن موافقم 

ولی مشکل من کلا با روش انلاینه😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا با این حرفت که همه‌دبیر های خوب توی یک موسسه نیستن موافقم ولی مشکل من کلا با روش انلاینه😪

چرا ؟نمیرسی ببینی؟

مشکلت رو بگو

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اره حجم درس ها بالاست و هر قسمت ویدئو حداقلش ۲ ساعته و اینکه من نمیتونم در روز ۱۲ ساعت درس بخونم

نه اینطورا هم نیست که داری خیلی سختش میکنی 

ویدئو دیدن توی دوران کنکور واقعا لذت بخشه و کمک کننده ست 

من تایمای استراحتم که واقعا حوصله ی هیچ کاری رو نداشتم میدیدم 

فکر کنم تدریس این دبیرایی که معرفی کردم رو ندیدی تابه حال !محشرن همشون حتما ببین خودت متوجه میشی 

نه اینطورا هم نیست که داری خیلی سختش میکنی ویدئو دیدن توی دوران کنکور واقعا لذت بخشه و کمک کننده ست ...

اره ندیدم تا حالا اگه شد حتما امتحان میکنم🙏🏻

عزیزم من پشت کنکورم و انسانی 

اما در رابطه با چیزایی که گفتی

با ساعت مطالعه پایین مثل ۳ ساعت شروع. کن تا ۷ روز ب ۸ ساعت برسون 

تو ۱۲ ساعت بخونی اما مفید نخونی چ فایده؟! 

در رابطه با مشاوره آنلاین منم دقیقا چیزی که تجربه کردی رو با ی موسسه دیگه تجربه کردم و واقعا سخت بود 

شما مشاوره رو حضوری بگیر ب خانواده هم بگو من نیاز ب انگیزه دارن و فقط مشاوره حضوری میتونه این کارو انجام بده و نیاز ب تنوع دارم 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

عزیزم من پشت کنکورم و انسانی اما در رابطه با چیزایی که گفتیبا ساعت مطالعه پایین مثل ۳ ساعت شروع. کن ...

کنکور انسانی سخته؟ 

من رشتم تجربیه.امسال میخام کنکور انسانی بدم

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
کنکور انسانی سخته؟ من رشتم تجربیه.امسال میخام کنکور انسانی بدم

بستگی ب هدفت داره

یرای رشته ای مث فرهنگیان اره

از طریق تجربی راحت تر میشع قبول شد فرهنگیانو 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

هزینه نکن تو تلکرام و روبیکا اسم دبیرارو سرچ بزن رایکان میاد بالا 

مثلا واسه فیزیک میرحسینی و شجاعی و قضاتی یحیوی 

زیست حنیف و حسین زاده و فرهمند 

ریاضی عزیزی و کرمی 

شیمی فراهانی و مرادی و مصلایی 

دیگه خودت یکم از هرکدومشون ببین که با کدوم راحت تری 

مشاور هم چون از درس دور بودی خیلی بنظرم بگیر ولی خب ببین چه مشاوری خویه

بستگی ب هدفت دارهیرای رشته ای مث فرهنگیان ارهاز طریق تجربی راحت تر میشع قبول شد فرهنگیانو

اخه من دوستم 4 سال کنکور داد قبول نشد 

ولی کنکور انسانی داد و فرهنگیان قبول شد 

حس میکنم پیچیدگی درسای تجربی رو نداره 

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃