2777
2789

توروخداخواهرانه بگیدچیکارکنم...دیگه نه توان دارم ناهاردرست کنم نه شام صبح‌تاشب درازکشم دارم جون‌میدم ازبی حالی توشهرغریبم

میخوام اخرهفته برم پیش مامانم یک ماه بمونم برام غذادرست کنه ایشالله ازماه بعدبهتربشم بیام خونه خودم،خودم به خودم برسم ولی ازخونه خودم تامامانم حداقل۵ساعت فاصله داره ی شهردیگس

مادرشوهرم میگه نروبرات ضررداره توراه ماشین تکون تکون میخوره ولی مطمئنم اینکه هیچی نخورم ازهمچی بدتره

این چندماه هم ازبیرون غذاخونگی می‌ گرفتیم دیگه خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو همین حالم  با روسری دهن دماغمو میبندم اشپزی میکنم خودم توبه بجز نون خشک ماست اش دوغ و اینجور چیزا نمیتونم چیزی بخورم راهی جز تحمل نیست اگه دست پخت مامانت باشه میتونی بخوری؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

الان اول ماه چهارم،۱۳هفته و۵روزم،پاهام جون نداره وایسم سرپا حتی

جنسیت بچه ات مشخص شده؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

اره

باز  خوبه من چیزی نمیتونم بخورم 

مادر شوهرتم‌مثل مال من بوقه‌دیگه؟ به جای‌دستور‌دادن‌نمی‌تونه‌غذا درست کنه واست؟

مادرشوهر من نه زنگ میزنه نه سر میزنه از اول حاملگیم تو این پنج ماه کلا یه بار دیدمش اونم وضعم خیلی خراب بود لاغر شده بودم تهوع شدید داشتم بهم توصیه کردن هررررچی دلم میخواد بخورم 😂😂😂😂😂 

احمق نمی‌فهمید که من تهوع نمی‌ذاره حتی آبم بخورم 

بعد حتی تعارفم‌نکرد که برات غذا درست کنما 

فقط گفت هرچی دوست داری بخور 😂😂😂😂

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

چرا از الان اینجوری شدی عزیزم  من تا ۹ماه آخر خودم کارامو میکردم و با اینکه ویار داشتم به بو غذا یبار نشد مادرشوهرم که نزدیکمه غذا بپزه واسه من یا پسرش هرگز هم خودم منت نکشیدم با اینکه واقعا سختم بود فکر کن خودم غذا میپختم نمی‌تونستم بخورم فقط شوهرم میخورد 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده