2821
2789
عنوان

بارداری و ترشحات

71 بازدید | 3 پست

خانومای باردار کسی هست ترشحات آبکی داشته باشع بحدی آبکی انگار کیسه آبه ولی سفید رنگ و بوی ببخشید  شبیه ب پیاز داشته باشع کسی تجربشو داره طبیعیه آیا یا عفونته... آخه من پماد زدم بهتر نشد

منم گاهی دارم 

ولی آزمایش دادم مشکلی نبود

البته چند هفته ای؟ 

اخه من 13 هفته ولی جندان آبکی نیست 

تو بارداری قبلی هم تا آخر داشتم و مشکلی نبود

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
منم گاهی دارم ولی آزمایش دادم مشکلی نبودالبته چند هفته ای؟ اخه من 13 هفته ولی جندان آبکی نیست تو بار ...

34 هفته ام مال من قشنگ آبه ولی سفید و کمی بوی پیاز داره من فکر کردم عفونت‌ه چند بار پماد زدم ولی بازم هست 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

34 هفته ام مال من قشنگ آبه ولی سفید و کمی بوی پیاز داره من فکر کردم عفونت‌ه چند بار پماد زدم ولی باز ...

فکر نکنم چیزی باشه، بازم خودت بهتر میدونی میتونی با پزشک مشورت کنی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
2825
2823
2791
2779
2792