2777
2789
عنوان

چن کیلو ب وزنم اضافه شده کم مونده گریه کنم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت. من لااقل ۸ کیلو کمبود وزن دارم. خودمو میکشم یک کیلو چاق بشم. به محض اینکه کمترین تنش و ...

سلام منو تو‌مثل همیم 😐

من الان تو همون دوران که استرسیم‌ اشتهام بلکل از بین رفته

بله شیره ی انگور و عسل چاق کننده اند. در کنارش استرس، کم خوابی یا پرخوابی، کم تحرکی ، مصرف نوع خاصی ...

بعضیا با استرس اشتهاشون زیاد میشه. من برعکس با استرس انگار راه گلوم بسته میشه. چند وقت بود اشتهام خوب شده بود. ولی از اون هفته به خاطر استرسهایی که بهم وارد شده هیچی از گلوم پایین نمیره و دیگه اصلا جرات ندارم برم روی ترازو.  

بله شیره ی انگور و عسل چاق کننده اند. در کنارش استرس، کم خوابی یا پرخوابی، کم تحرکی ، مصرف نوع خاصی از داروها و ... رو هم چک کنید. ممکنه بخاطر عواملی غیر از خوردن باشه

یکبار بیشتر زندگی نمیکنی، پس خوب زندگی کن  

سلام منو تو‌مثل همیم 😐من الان تو همون دوران که استرسیم‌ اشتهام بلکل از بین رفته

خیلی بده. من کلی تلاش میکنم که آروم باشم ولی استرسهای بیرونی که دست ما نیست. شرایط کلا استرسیه ما هم که آماده بی اشتها شدن.  

وزنت خیلی پایین نیست؟ورزشتو کنار نزار هرچی میخوری بخور ورزشتم بکن عضلاتتو سفت کن منم باردارم خیلی چا ...

یکم  بالا میاد وزنم افسردگی میگیرم😕

اخه تجربه بدی داشتم

واس تو طبیعی هس گلممم بعد زایمان کم میکنی

خیلی بده. من کلی تلاش میکنم که آروم باشم ولی استرسهای بیرونی که دست ما نیست. شرایط کلا استرسیه ما هم ...

رآه حلی واسش پیدا نکردی که تو اون دوران چی بخوریم اشتهامون بیاد؟ 

قدم ۱۶۸ وزنم ۶۲ 

هنوزم کمبود دارم باید بشم ۶۸ ۶۹ یبار رسیده بودم به این وزن میگن خیلی خوشگل شده بودم😑

خوش به حالت. من لااقل ۸ کیلو کمبود وزن دارم. خودمو میکشم یک کیلو چاق بشم. به محض اینکه کمترین تنش و ...

فک کنم این اواخر شیره انگور ناشتا خوردم این باعثش شد اشتهام باز بشه ک باید بذارم کنار😑 امتحانش کردی؟

اره استرس خیلی دخیله

تو این سایت می بینم که وزن بالای ۵۰ رو کم میدونن ولی به نظرم بستگی به استخوون بندی و فرم بدن داره. من خودم قدم 159 هست و چون استخون بندیم ریزه، وقتی 48 کیلو باشم متناسب نشون میدم. سالها قبل یه بار ۵۱ کیلو شدم چاق نشون میدادم چون از پایین‌ تنه چاق میشم. ولی الان سالهاست آرزوی همون وزن ۴۸ کیلو رو دارم ولی از 41 بیشتر نمیشم.