یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله شیره ی انگور و عسل چاق کننده اند. در کنارش استرس، کم خوابی یا پرخوابی، کم تحرکی ، مصرف نوع خاصی ...
بعضیا با استرس اشتهاشون زیاد میشه. من برعکس با استرس انگار راه گلوم بسته میشه. چند وقت بود اشتهام خوب شده بود. ولی از اون هفته به خاطر استرسهایی که بهم وارد شده هیچی از گلوم پایین نمیره و دیگه اصلا جرات ندارم برم روی ترازو.
بله شیره ی انگور و عسل چاق کننده اند. در کنارش استرس، کم خوابی یا پرخوابی، کم تحرکی ، مصرف نوع خاصی از داروها و ... رو هم چک کنید. ممکنه بخاطر عواملی غیر از خوردن باشه
تو این سایت می بینم که وزن بالای ۵۰ رو کم میدونن ولی به نظرم بستگی به استخوون بندی و فرم بدن داره. من خودم قدم 159 هست و چون استخون بندیم ریزه، وقتی 48 کیلو باشم متناسب نشون میدم. سالها قبل یه بار ۵۱ کیلو شدم چاق نشون میدادم چون از پایین تنه چاق میشم. ولی الان سالهاست آرزوی همون وزن ۴۸ کیلو رو دارم ولی از 41 بیشتر نمیشم.