2777
2789

من کلی سختی ب خودم میدمم وزنم نیاد بالا میترسم برگردم ب اون دوران اضافه وزنی ک چن سال پیش داشتم

کلی خوشحال بودم 

۵۳ بودم 

دیدم شدم ۵۷😐

شیره انگور یا عسل صبونه میخورم میتونه این باعثش باشه؟

ولی شکر و شیرین کننده مصنوعی حذف کردم برنج خیلی کم میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من مربی کاهش وزنم و گروه رابگان لاغری دارم اگه میخواهی عصو بشی ایدیمو بهت بدم همه ی شاگردام هفته ای نیم کیلو تا3 کیلو کم میکنن.

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

وزنت خیلی پایین نیست؟

ورزشتو کنار نزار 

هرچی میخوری بخور ورزشتم بکن عضلاتتو سفت کن 

منم باردارم خیلی چاق شدم شدم ۸۰ تازه اواخر ماه ۴ هستم ب ماه نهم برسم میترکم😔

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

خوش به حالت. من لااقل ۸ کیلو کمبود وزن دارم. خودمو میکشم یک کیلو چاق بشم. به محض اینکه کمترین تنش و استرسی برام پیش بیاد کاملا اشتهام رو از دست میدم و هیچی از گلوم پایین نمیره. اونوقت دو کیلو کم میشم.  

بله شیره ی انگور و عسل چاق کننده اند. در کنارش استرس، کم خوابی یا پرخوابی، کم تحرکی ، مصرف نوع خاصی از اروپا و ... رو هم چک کنید. ممکنه بخاطر عواملی غیر از خوردن باشه

یکبار بیشتر زندگی نمیکنی، پس خوب زندگی کن