2777
2789
عنوان

ناظم به دختر خالم سیلی زد

208 بازدید | 8 پست

من سرما خورده ام امروز مدرسه نرفتم دختر خالم یک سال از من بزرگتره یازدهم هست الان از مدرسه اومده خونه ما داره گریه می‌کنه ناظم رو فحش میده به ناخناش لاک زده بوده ناظم دیده بهش سیلی زده اونم از مدرسه فرار کرده اومده اینجا به چه حقی ناظم همچین کاری کرده میخواد شکایت کنه اگه شکایت کنه به جایی میرسه یا نه مدرسه اش رو نمیخواد عوض کنه میخواد ناظم عوض بشه 

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق ضرب و شتم نداره 

لاک زدن هم اگه خلاف قوانین مدرسه بشه مجرای قانونی خودش و اقدامات قانونی خودشو داره 

مستقیم برین اموزش و پرورش منطقه دایره نظارت و بازرسی شکایت کتبی ثبت کنین و همه مراحل رو تا اخر برین   

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حق نداشته سیلی بزمهحتی اگ دختر خالع ات بی ادبی کرده باشه

نه دختر خالم میگه چیزی نگفتم کلا دختری هست که خیلی درسخونه و اهل شیطنت نیست ولی به خودش میرسه لاک میزنه ارایش میکنه ناظم پارسالشون گیر نمی‌داد بهش امسال اینجوریه 

....

بااحترام من جواب تاپیک کساییک تازه اومدن رو نمیدم ازدم یا دروغه یا الکی یا بچه ان و چو نی تاپیکی مشابه این رو جواب دادم احتمال میدم ازاون کپی کرده باشید و یچیزی گفتین باتشکر روزخوش

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان دوره سیلی زدن گذشته

یا ناظم از کارش خسته شده و دنبال دردسره یا دخترخالت داره پیاز داغشو زیاد میکنه

بعدشم درکل هر جا قوانین خاص خودشو داره باید رعایت بشه

یه عده کم مونده با لباس مجلسی و شنیون و میکاپ برن مدرسه

تو دوره ما ناظما میدونستن کی چندتا دونه سبیل داره دونه دونه سبیلامونو میشماردن یکیش کم نشده باشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫