2777
2789

اونایی که پاهاشون رو خیلی تکون میدن 

بنظرم خیلی درد کشیدن:)

آدمهایی که پاهاشون رو تکون میدن ؛ نباید بهشون بگیم :بابا وایسا چرا اینقدر پاتو تکون میدی اعصابم خورد میشه.

تو نمیدونی این ادم چی کشیده که این اثر ازش مونده

همه ی ما در زندگی یک دردی رو تحمل کردیم که ی ردی  ازش در زندگی ما باقی مونده؛این رد اون درداست؛این رد اون حسرت هاست ؛این رد اون نشدن هاست.

این همون چیزیه که ما یکجا تو زندگیمون شکست خوردیم و مجبور بودیم تنهایی سر پا وایسیم:)

و خب این بنظرم اثارشه

حالا بدترش میدونی چیه؟!

اینکه اونایی که میخوان بخوابن هم پاهاشونو تکون میدن:)

یعنی موقع خوابیدن که؛اوج اسایشه هم باید طرف پاشو تکون بده تا خوابش ببره 

یعنی با درد اُنس بگیری تا اروم شی

خیلی حرفِ هااا:)))

مهربونترباشیم#  

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک

اوهوم...وقتی میبینید یکی تو حال خودشه و داره یه حرکت حتی ریز هم انجام میده اینقدر گیر ندید بهش ک بسه بابا چته چکار میکنی.این اگ دست خودش بود اعصابش اروم و بدون تنش بود این حالو نداشت.درمون نیستید درد نباشید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد هر‌مرض و روان پریشی ای رو‌نرمالش نکنیم و جملات روانشناسی و من دراوردی براش بیرون ندیم

میتونی ب جای اینکارا کمک کنی بره یه روانپزشک یا مشاور و‌تحت درمان قرار بگیره

همه الان مشکل‌دارن تو‌زندگیشون

هیچکی بی مشکل نیست

اوهوم...وقتی میبینید یکی تو حال خودشه و داره یه حرکت حتی ریز هم انجام میده اینقدر گیر ندید بهش ک بسه ...

دقیقا🙂همه ی ما باید صبور بودن رو تمرین کنیم

انقد هر‌مرض و روان پریشی ای رو‌نرمالش نکنیم و جملات روانشناسی و من دراوردی براش بیرون ندیممیتونی ب ج ...

چشم خانومی 

یکم ملایم تر💚

ممکنه قبول نکنی ولی ار اون درمان بشه اون اعصاب هم آروم تر میشه

حرفتو قبول دارم 

ولی با دارو و دوا برای مدتی درمان میشه

درواقع درمان نمیشه؛کنترل میشه 

ادمی تا اون مشکلش حل نشه ذهنشم اروم نمیشه 

من وقتی ناراحتم عصبیم یا استرسم شدیده پامو تکون میدم چون حس میکنم همین تکون دادن پا از غبضه روح شدنم ...

همه ی ما اینجوری هستیم عزیزم نگران نباش

اگه مشکلی ندارن قطعا بخاطر فشار درسیشون هست زیاد این موردی دیدم

اخه تابستون هم همینه 

بالشت میزارع لای پاش وقتی رو شکم خوابید بالا پایین میکنه یا میزنه به تخت یا اینکه با پا در و باز و بسته میکنه

میگه عادت دارم😑 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
حرفتو قبول دارم ولی با دارو و دوا برای مدتی درمان میشهدرواقع درمان نمیشه؛کنترل میشه ادمی تا اون مشکل ...

هردوی استرس و غلبه مزاج همدیگرو تشدید می کنن 

خوب شما چیزی از مزاج شناسی نمی دونی اون مشکلی که شمارو به خاطر غلبه صفرا خیلی اذیت می کنه توی فرد سودایی یا مخصوصا بلغمی به چشم نمیاد صفراوی ها خیلی حساس ترن خودم قبلا جزشون بودم الان به خاطر سن سودایی شدم و خیلی راحت تر کنار میام البته غلبه سودای مغز خوب نبست و افسردگی میاره ولی مزاج عوض بشه تاثیر داره برای شما هم اگر غلبه برطرف شه آرومتر میشی 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم