2777
2789
عنوان

اونایی که پاهاشون رو خیلی تکون میدن🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 54 پست
میدونی خیلی تو سینه اش میسوزه یه چند روزه

نگران نباش

اگه خودش احساس کرد توده های محکم حتی حتی خیلی کوچیک توی سینه اش هست حتما حضوری معاینه بشه 

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک

به نظرت علت سوزش سینه اش چی میتونه باشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سونوش چی نوشته شده رجبع کیستا

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

نه ننوشت

باید خواهرت زیر نظر پزشک باشه 

من نمیتونم ی سری چیزارو بگم 

حتما حتما بره نشون بده 

به سونوگرافی هم بگه جوابو به فارسی بده بهتره

باید خواهرت زیر نظر پزشک باشه من نمیتونم ی سری چیزارو بگم حتما حتما بره نشون بده به سونوگرافی هم بگه ...

مگباشه ممنون گلی🌷🌷🌷

تو سونوش چی نوشته شده رجبع کیستا

شاید التراسوند باشه سرطان نباشه 

هر توده ای نشون دهنده ی سرطان نیست 

توده که دیده میشه توی جوابش ولی بازم ممکنه سرطان نباشه

شاید التراسوند باشه سرطان نباشه هر توده ای نشون دهنده ی سرطان نیست توده که دیده میشه توی جوابش ولی ب ...

اوکی ممنون عزیزم 🌷❤️🌷❤️

خب باید خودشو درمان کنه اعصاب و روان بقیه هم بهم میریزه 

مقلا بارها شده سرجلسه امتحان نشستم طرف هی تکون میده پاشو ، کلا تمرکز رو از چندنفر میگیره 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

شما و مادرتون هم حتما مراجعه کنید

باشه گلی 🌷🌷